Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z59d92e67n57a 49K57o26č79í

18. 3. 2013 16:58

Pane Barta, charakterizujete se jako : Předkladatel návrhů podpory podnikání a změn ekonomického systému.  Mohl byste kromě literárních a nic neříkajících blogů napsat něco konkrétního ? Ráda bych viděla nějaký váš konkrétní návrh a ne jenom obyčejné žvanění.;-)!!

0 0
možnosti
Foto

slípku jsme už před dvaceti lety nejdřív oškubali o zlatá pírka a pak prodali cizincům. Sice pořád pindáme o zlatých českých ručičkách, ale ve skutečnosti nedokážeme uřídit nic, protože pořád raději krademe než řídíme. Komerční banky jsou nejlepším příkladem. Jejich manažeři dali přednost momentální zlodějně před dlouhodobým a jistým výdělkem

0 0
možnosti

P23a16v59e62l 89K86u21r96a13l

18. 3. 2013 16:31

Kravina, před 20 lety sme neměli slípku snášející žádná zlatá vejce, co jsme měli by stará vypelichaná slepice snášející vejce se skořápkou co stěží vydržela než to někdo donesl na trh.

A ti kdo měli na to si vejce koupit o tuhle zaostalou veteš nestáli.

žádná zlatá pírka tu nebyla. Jenom technologicky zaostalá a zbytečně nákladná výroba mrhající zdroje na nesmysly typu 100 procentní zaměsnanost.

Skutečnou zlatou slepici je třeba vypěstovat od kuřete a to trvá. V ekonomice desítky let... a pokud jednou zaostanete (výroba ve východním bloku byla technologicky 20 let zaostalá za produkcí západu a ani to nešlo dohnat cenou protože všichni kdo stáli o levné měli dávno z dob RVHP zásoby) trvá dohánění desítky let. A ještě trvat bude.

Spasit by nás mohl maximálně nějaký zázrak ve formě relativně destruktivní války v Německu a Francii USA a Číně... ale nic jiného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1114x
Autor ekonomického modelu "HODNOTOVÁ EKONOMIKA", na principech svobody, práva, spravedlnosti a rovnosti.

Svoboda, právo a spravedlnost jsou cestou k lepšímu životu.

Model  ukazuje cestu, jak změny ve společnosti provést.http://www.obcane-cr.cz

Seznam rubrik