Chudoba a zoufalství vede v ČR k tragediím. Existuje však řešení !

Recept na lepší budoucnost – PRIVATISMUS - je řešením pro všechny občany nejen České republiky, ale všech zemí, kde se ekonomika dostala do slepé uličky a politici je nedokáží z obtížné situace bídy a nedostatku vyvést.

Stále se zvyšující počet občanů České republiky žijících na hranici bídy nebo pod touto hranicí je hrozbou pro všechny v tomto státě. Zvyšuje se počet zadlužených, počet exekucí. Roste počet krachujících firem i jednotlivců. Státnímu rozpočtu chybí peníze a přesto činí vše proto, aby produkce ekonomických subjektů klesala. Zvyšuje se kriminalita podpořena amnestií, roste agresivita ze zoufalství, šíří se beznaděj a nezájem o cokoliv. To je voda na mlýn zlodějům, lumpům a jiným ničemům pro páchání trestné činnosti a bezostyšnému rozkrádání všeho co zbylo a drastickému okrádání občanů i o to, co ještě ani nemají.

Zpoplatněno či zdaněno je snad již vše. S kuriózním návrhem přišla společnost prodávající v České republice vodu, jíž nám naděluje příroda. Nestačí, že nehorázně stoupají ceny vody dodávané z toků a nádrží. Návrh žádá zdanit i déšť, tedy vodu, která teprve naprší. A pro jistotu úplně všem a všude, aby byl dostatek peněz pro nenasytné vydřiduchy. Kdy bude zpoplatněn či zdaněn vzduch, který dýcháme. Je možné se obávat, že to nebude asi dlouho trvat !

Jak může takový stav bídy fyzické i morální připustit vláda a zákonodárné sbory? Kolik z toho jednotlivých členům takových seskupení končí na jejich účtech v zahraničí či v hotovosti?

Nejsou peníze pro maminky s dětmi na mateřské, jsou odkázány na podporu svého okolí. Arogantní úředníci nemající zájem o občany (ale jen o vlastní peněženku) hrdě sdělí, že si úřad může dělat co chce. Kdo dal právo státním úředníkům za peníze občanů, daňových poplatníků s nimi takto jednat?!

Změna společensko-ekonomického systému je vzhledem k neúnosné situaci zřejmě nevyhnutelná. Hledání řešení je nelehké a mnoho různých sdružení, spolků, hnutí a stran hledá řešení. Všechny však řeší dílčí následky současného stavu, nikdo neřeší příčinu, kterou je námezdní práce a přímá závislost mnoha občanů na poskytovatelích takové námezdní práce, která přináší jen šanci na přežití či přežívání. Stát takovou situaci podporuje a současně svou politikou množství výdělečných příležitostí ruší. Roste šedá i černá ekonomika, úplatkářství, korupce, trestná činnost, agrese a zoufalství z beznaděje. Stát se zadlužuje, korupčníci, státní úředníci a majitelé zahraničních bank a podniků bohatnou na účet českých občanů.

Řešení má název „PRIVATISMUS“. Nová společensko-ekonomická formace 21 století garantuje rovnost, svobodu, garance na ochranu práv na život, zdraví a bezpečnost. Seznamte se s ní a vykročte cestou ke změně. Cestou k očištění od příživníků, zlodějů a násilníků, cestou ke spokojenému životu bez obav o život, zdraví a majetek a s nadějí na možnost užívat života naplno.

Autor: Josef Barta | středa 20.2.2013 15:23 | karma článku: 19,41 | přečteno: 1193x