Žena, Nůž a Orální Sex

Jackson County policie ( West Virginia, USA ) zatkla 42-ti letou Melissu Williamsovou, která údajně vyhrožovala dvoum mužům, že je podřeže.


Když policie dorazila na místo trestného činu, našla paní Willimasovou obnaženou od pasu dolů, jak seděla za stolem v místním motelu a s nožem v ruce. Její spodní prádlo bylo pohozeno na zemi u postele. Jeden z přítomných byl paní Williamsové manžel a druhý přítomný byl jeho přítel.

Během předběžného výslechu, policista R. Mellinger byl informován, že přítomná trojice strávila celý večer v místním baru, nacož se pak ve dvě ráno všichni tři odebrali do nedalekého motelu. Tam si paní Williamsová obnažila spodní část těla a začala se domáhat orální sexu.

Její manžel, pan Williams, ihned a kategoricky odmítl její nabídku, zatímco jeho přítel s její propozici bez problému souhlasil.

Když se ale přiblížil k jejímu obnaženímu reproduktivnímu orgánu, byl najednou omámen nesnesitelným vaginálním puchem a od své nabídky okamžitě odstoupil. Paní Williamsová na to popadla nůž, zamčela dveře a začala vyhrožovat oboum dvoum společníkům, že jestli ji okamžitě nevyhoví, tak že je oba dva podřeže.

Na základě této vyhrůžky, jeden z přítomných zavolal policii. Paní Williamsová byla zatčena a o pár dní později, byla odsouzena k 90 dním vězení.




(Podle skutečné události / Přeloženo z Jacksonville Journal / Article reprinted from www.Hamilton.Bloguje.com)

Autor: Jose Batistuta | pondělí 20.12.2010 3:14 | karma článku: 9,53 | přečteno: 1620x