Studentka Znásilněna na Univerzitním Kampusu ...

13. října, 2009:  18-ti letá studentka byla brutálně znásilněna pěti mladíky na záchodě kampusu Hofstravké University, kteří ji prvně svázali a pak se na ní jeden po druhém vystřídali. Obět' křičela o pomoc, ale beznadějně. I dva náhodní kolemjdoucí mladíci, které žádala o pomoc - ji nakonec znásilnili.

Obět' okamžitě zavolala Policii. Násilníci byli druhý den ráno zatčeni a uvězněni. " Čeká je nejvýší trest odnětí svobody, který za tento brutální trestní čin náš trestní zákon navrhuje", sděluje novinářům městský prokurátor.

" To nebylo nic jiného, než preditorní útok na nevinou dívku...", sdělil na tiskové konferenci detektiv John Allen ...

Druhý den, Policie vydala fotky zatčených novinářům. Noviny  publikovaly jména násilníků na titulních stránkách — včetně jejich fotek a osobních informacích - a to nejen v tisku, ale i na Internetu. Během pár dní, zpráva oběhla světem. Univerzitní komuna byla šokovaná ...

"Já absolutně nevím, jak na to reagovat", říká Veronika Souzová, studentka Hofstra University a dodává:  "... my, ženy,  se už nemůžeme cítit bezpečně ani na Univerzitním kampusu...."

Mezitím, všichni podezřelí mladíci byli vyloučeni ze školy a dostali celoživotní zákaz vstupu na Univerzitní kampus.

Reportér CNN vyšel do ulic, aby natočil reakci žen na tento brutální trestní čin. Otázka byla jednoduchá : Jaký by je měl čekat trest za znásilnění neviné studentky ? Odpovědi byly v podstatě stejné:  tázané ženy bud' navrhovaly dlouhodobý trest ve vězení a nebo dokonce i  kastraci. Některé ženy nezapoměly dodat, že by si přály, aby tito násilníci byli sami ve vězení análně znásilněni jinými vězni.

18. října, 2009: Obět se přiznala, že si to vše vymyslela. Nikdo ji nikdy neznásilnil...

Pět neviných mladíků bylo propuštěno z vězení. Jejich mladý život nadosmrti poskvrněn falešným obviněním z jednoho z nejhorších trestních činů, kterého se muž může dopustit. Když dnes vložíte jejich jména do Googlu, tak tam najdete přes milión referencí k jejím jménům a znásilnění v jedné větě. To je určitě něco, co nikdo nebude v budoucnu tolerovat...

Noviny nezveřejnily její přiznání na titulních stránkách. Ve skutečnosti, noviny nikdy ani nezveřejnily její fotku a nebo její jméno. Proč ? Prý musí ochránit čest oběti znásilenění.

Univerzita odmítla přijmout falešně obviněné studetny zpátky do školy a jejich celoživotní zákaz vstupu na Univerzitní kampus zústává platným až do dnešního dne...

Městský prokurátor se k případu vyjádřil. Řekl, že nehodlá studentku-lhářku trestně stíhat. Případ byl uzavřený...

 

(Article reprinted from www.hamilton.bloguje.com)

Autor: Jose Batistuta | neděle 19.12.2010 5:16 | karma článku: 25,27 | přečteno: 3470x