Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všechno by měl člověk posuzovat podle sebe, nenechat se ovlivňovat jinými názory včetně řečí o svobodě. Je černý humor, kterému se řehtám, je humor, který je slabý a nedá se mu ani zasmát, a je "humor", který mně připadá nechutný a byla bych raději, kdyby se vůbec nezveřejňoval.

1 0
možnosti
MC

M73a66r51e34k 51C90o10z94l

25. 10. 2014 16:26

Mně ta kauza přijde poněkud hanákovská, pokud někdo pochopí, co tím myslím. Těm rozhořčeným davům vadí humor, jehož terčem je rasa, a podávají trestní oznámení kvůli rasismu, protože rasismus je trestný a bonzovat je třeba. Místo toho si podle mě každý musí vyjasnit sám se sebou, jestli mu vadí dělat si legraci z jiných a kam až to může zajít. Mělo by být jedno, jestli jsou černí (to se údajně nesmí), zrzaví, tlustí nebo blondýny (to se smí).

4 0
možnosti
VK

Pane autore mate tam nepresnosti. Neni pravda ze nekteri jedinci chteji podat trestni oznameni. Ten jedinec, tedy ja, to oznameni podal!!

0 2
možnosti
MP

"Z  ho*na bič neupleteš. A když upleteš, tak nezapráskáš. A když zapráskáš, tak leda sebe."

3 0
možnosti
Foto

pořádně ani nevím o co jde, ale logicky usuzuju, že pokud je něco vo hovně, kvalita je na stejné úrovni.;-)

1 1
možnosti
DT

Ví se vlastně, kvůli čemu je zrušili? Někde jsem slyšela, že kvůli copyrightu těch fotek.

2 0
možnosti
JP

Já jsem stránku vnímala a vnímám jako ten nejčernější humor a art trolling. Stránka Sdružení zlých a bezcitných lidí povstala z popela snad 30x, takže nahlašování na facebooku je zbytečná hysterie.

2 0
možnosti
DT

Ty stránky jsou hnůj. Ovšem manýry oněch samozvaných "bojovníků za spravedlnost" jsou hnůj taky. Na tom, co píšete, něco bude.

7 0
možnosti
LN

..paradox...a kouzlo nechtěného...je dovršen tím...že trestním oznámením a kampaní za rušení stránek se jim udělal reklama o jaké nemohli autoři ani snít..jiným slovy...kdy nevznikl hysterický článek.....neštěkl by po té stránce ani pes....

4 0
možnosti
Foto

Já se to pokusím formulovat tak, že „stránky vo hovně“ se mi nelíbily, zdály se mi primitivní, nesouhlasil jsem s těmi výroky, ani pokusy o vtipnost, ale jejich zrušením se vlastně zmenšila svoboda jednoho každého z nás.

15 0
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1308x
Jsem taková směs optimisty a flegmatika.

Seznam rubrik