Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale nikoliv pane autore, nemyslel jste si že bude klid. Tento článek, přestože se snažíte vystupovat nestranně, je docela zábavným P.R. Anebo snad nejste autorem následujícího? Terezka zase řádila, ale náš zrůdný rasistický svět krásných citátů nezničí......Liberta per gli Citaty

tak jsem se přidal k temné straně blogerů pro vaší podpuru, snad to oceníte z....

0 1
možnosti
Foto

kdyby jste byl pozorný, všiml by jste si určitě toho odkazu podtím, že se jedná o mě, takže ano jsem autorem tutoho citátu

0 0
možnosti
Foto

Existuje hranice mezi černým humorem a rasistickým šklebem, který se za humor vydává například tím, že je vystavován mezi cizími nakradenými vtipy. Určitá část populace je hloupá, nepozná rozdíl a směje se obojímu. Tito lidé jsou pak zaskočeni, když je někdo okřikne. Začnou pak plkat pitomosti o cenzuře, o svobodě slova atd. Propagace rasismu a fašismu je u nás zákonem zakázaná a je to tak dobře.

Většina České sody byla vlastně docela blbá, ale Česká soda i když si dělala legraci z cikánů nebo (ojediněle) z židů, nikdy nebyla rasistická. A to přirovnání k Monty Pythonům? - to mohl autor rovnou o sobě napsat, že je mimoň, který nerozezná lejno od čokolády, ani když si ho nacpe do pusy.

1 3
možnosti
Foto

problém není v tom, že by nebyl souhlas s blbostí či neslušností některých vtipů, problém je subjektivnost hodnocení, kde je ta hrana a v obrovské zneužitelnosti k účelové cenzuře ze zcela jiných, a to mocenských důvodů.

Komouši to tu už jednou předvedli.

3 0
možnosti

Nejen, že píšete smysluplně, ale ještě se to pěkně čte R^

0 1
možnosti

to máte tak hodně je to o osobním vnímání, někdo uvedené stránky vnímá jako černý humor, někdo je vnímá jako neskutečné svinstvo, někomu je to jedno, záleží jen na osobním vnímání etiky, slušnosti a lidské důstojnosti

1 1
možnosti

No, těm "klukům" rozhodně nefandím a jen tak dál bych fakt neřekla, hloupost není třeba adorovat. Ovšem nepovažuju je za zrůdy, jen za ubohé blby, kteří o pojmu černý humor nemají ani páru. Stránka (resp. těch pár "vtipů", kterým udělala reklamu Boehmová) je trapná a blbá. Nicméně zastávám názor, že i ten nejubožejší trapák a blb má nezadatelné právo svou trapnost zveřejňovat, dokud neporuší zákon. A vice versa, má-li někdo dojem, že ten zákon porušují, je zas jeho právo podat trestní oznámení. Dopadne to zřejmě a doufám tak, že je nebude z čeho obvinit - blbost, trapnost a nevkus naštěstí u nás trestné nejsou.

Podtrženo sečteno - Boehmová a všichni, kdo této marginálii dělají stále další a další  reklamu, tuto hloupost podporují. Mají na to plné právo a zároveň si dělají vizitku v podstatě stejnou, jako autoři té fb stránky.

4 0
možnosti

Beztohoť to zrušili kvůli copyrightu těch užitých fotek a ne kvůli obsahu sdělení.

1 0
možnosti
Foto

velice podnětné, zbývá snad jen dodat, že Brno prohrálo doma s Vítkovicemi v prodloužení.:-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1308x
Jsem taková směs optimisty a flegmatika.

Seznam rubrik