Diskuse

Sensation House

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Beranidlo

17. 6. 2009 8:03
Electronic Music

Pokud se chcete něco vědět o vývoji el. hudby a jejích stylech koukněte na http://www.techno.org/electronic-music-guide/

Je to moc pěkně udělané.

0 0
možnosti
JP

prikazsky

16. 6. 2009 18:24
lepší zajít do klubu

Transmission bude stejně komerční jako bylo Sensation-velké halovky jsou o penězích a komerčním pojetí. Pokud se týče DJs,tak Sensation není jenom o trance,který je hodně široký a můžeš do něj nahodit v podstatě všechno od progressivu,přes uplift až po techtrance. Každopádně je lepší si zajít na djs jako je E.Prydz do klubu než na podobné megaakce.

0 0
možnosti
QNT

qui n tana

16. 6. 2009 16:09
taky jsem nesel

taky jsem si rikal, ze ten line up nestoji za nic a ze radsi budu setrit cas a energii na Creamfields u Breclavi - hlavni hvezdy Above & Beyond a ATB. I kdyz - lonska Transmission me taky zklamala pristupem lidi, stala se z toho masovka, ze jsem nektere veci mel problem vydychat. Ale tesim se na dalsi Trance akce - moji favoriti poslednich dnu - Tritonal, Aly and Fila, Paul Miller, Ferry Corsten a jednoznacne DJ Shah. ;-)

0 0
možnosti
PJ

Hip

16. 6. 2009 15:41
tak tahle akce

taková byla od prvního dílu, už cena vstupenky a nutnost bílého ohozu z ní dělá komerčárnu první třídy. Co jiného ale čekat od tranceové akce?? Nic. A pokud se tomu autor diví, opravdu nechápu proč.

0 0
možnosti
QNT

qui n tana

16. 6. 2009 16:10
Re: tak tahle akce

mozna proto, ze poukazuje na rozdil mezi House a Trance DJs. mozna yb stalo za to nejdrive vedet, jaky je rozdil mezi temito styly nez se neco napise.

0 0
možnosti

Beranidlo

16. 6. 2009 15:38
Progressive Trance/Progressive House

Dlouhodobě to sleduji (ca 20 let). Osobně si myslím, že cílem těchto tanečních hudebních stylů je oslovit co největší masu lidí - tudíž jsou tvořeny právě za komerčním cílem. Více lidí = více peněz. A aby si lidé, kteří by normálně třeba na psy-trance, psytekk, techno nebo tekkno akci nešly, protože by to neuposlouchaly, mohly říci: Jo! Byl jsem na páárty. Jsem IN!

0 0
možnosti
VK

samr

16. 6. 2009 14:47
dobře ty

naprosto souhlas. Letos tam 90% lidí byo jen proto aby mohli říct že tam byli. Prydz mě málem uspal. Megamix jsme celý strávil v chodbě na cigaru, prže tam bylo nejmín slyšet. Obávám se že česká sensation se nevydává směrem house, ale spíš jde rovnou na disco. Na první jsem taky nebyl a lituju toho:(

Já jsem lonský rok s letošním srovnal asi takhle - hudba loni byla super, letos byla pěkná akorát ta show. No a k tomu co tma bylo letos za lidi - stačí komentář jedný mojí známý, které řekla, že ke konci byla už tak mrtvá, že by jí neprobral ani kdyby tam hrál  Jackson.

No příští rok asi stejně zase pujdu, ale budu to podle line-upu hodně zvažovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1370x
Co píšu není sluníčkové a nejspíš s tím nebudete souhlasit. Ale někdo to říct musel ...

Seznam rubrik