Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

j.nozicka

11. 6. 2009 15:47
Píšete zde spoustu nesmyslů

1) Ohledně té informatiky - zkušební test z informačně - technologického základu, který si školy měly možnost vyzkoušet při maturitě nanečisto v roce 2007 rozhodně nebyl primitivní a znalosti, postačující pro napsání článku ve Wordu (jak píšete Vy) by k jeho úspěšnému složení rozhodně nestačily.

2) Pokud by se zkouška z informačně technologického základů někomu zdála trapně lehká, může si přece místo tohoto předmětu zvolit matematiku či přírodovědný základ.

3) Jak je napsáno i v příspěvku od djsano - kromě 3 předmětů, které budou pro všechny školy jednotné, tu budou ještě 3 předměty, jejichž obsah si bude každá škola určovat sama a může tak dostatečně profilovat specializaci svých absolventů.

0 0
možnosti
LU

pidla

11. 6. 2009 15:33
Souhlas,

fandím vašemu názoru, mám dítě ve stejné situaci. Srovnávat úrovně škol je zbytečné a nanic.R^

0 0
možnosti
JN

j.nozicka

11. 6. 2009 15:49
Re: Souhlas,

Srovnávat úrovně škol je zbytečné? To jako proto, aby se uživily i špatné školy?

0 0
možnosti
JM

djsano

11. 6. 2009 15:27
Státní maturity na i-netu

To že seš línej flákač a nedokážeš si na oficiálních stránkách státních maturit zjistit o nich podrobnosti mne jenom upevňuje v názoru, že čím dříve budou, tím lépe. Ty stránky existují už značnou dobu a je tam o Státních maturitách vše od A až do Z, včetně testů, které si můžete vyzkoušet. To že jak sám říkáš nevíš o státních maturitách na konci třeťáku ani ťuk je jen a tvoje chyba. Nikdo Vám to nebude nositi až pod nos, tak to prostě v životě nefunguje a jelikož maturita je zkouška dospělosti, projevem dospělosti je i to, snažit se získávat informace sám...Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1370x
Co píšu není sluníčkové a nejspíš s tím nebudete souhlasit. Ale někdo to říct musel ...

Seznam rubrik