Vynikající spolupráce demonstrantů je přínosná

Pokračují protesty nespokojených občanů. Nedivím se. Mně taky mnoho věcí nevyhovuje. Do ulic vycházejí nespokojenci, aby vyjářili své protesty různou formou, ale ubývá jim sil.

V každém případě je však dobré, aby se celému národu v plném světle ukázali ti, kdo vedou tato povstání českého lidu, aby bylo vidět, kdo za tím stojí.

Jeden z nich z Holešovské výzvy se nám ukázal v pořadu Hyde Park včera večer a to tak, že všichni nestačili zírat. Teda podotknu všichni ti, kdož jsou schopni vnímat něco jiného, než jeho naučená hesla. On si totiž do toho pořadu nic jiného nepřinesl a ještě k tomu ta hesla byl schopen několikrát zamíchat do sebe tak, že nevěděl, o čem mluví.

A tak dnes Národní rada na svém webu oznámila, že se od tohoto sympatického pána, který vedl nespokojený národ do ulic, distancuje. Kdo to je, Národní rada?

A taxikář Zdeněk Ponert, který se nejdřív se Slávkem Popelkou hádal, pak spolu spolupracovali, tak se od něj a Holešovské výzvy také veřejně distancuje?

Tak tomuhle říkáte spolupráce?

Vážení demonstrující,

u vás ztratila důvěru vláda, která není schopna se leckdy na něčem dohodnout a chcete ji svrhnout? Ta vláda je odpovědná za řízení celého státu.

Vy nejste schopní se dohodnout na základních věcech už po jednom nebo dvou  dnech a třetí se rozcházíte? Kdo vám má věřit?

Vyslovuji vám svoji nedůvěru!!!

Petr Johan

Autor: Petr Johan | sobota 17.3.2012 18:53 | karma článku: 21,29 | přečteno: 1137x
  • Další články autora

Petr Johan

Klidně budu nácek

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55

Petr Johan

Bylo nám to jasné

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67