Už jich je tam přes 44000, dostal to mailem

Zařadil jsem se na Facebooku do skupiny Fotky pro Paroubka, nejsem výjimečný, antiparoubkovců je tam už mnoho.  Za dobu napsání mailu, a tohoto blogu se tam objevilo dalších 100 členů, což není málo. A tak jsem také dle rady ve skupině odeslal i e-mail tomu velkýmu zachránci světa.

 

Nevážený pane Paroubku,

 

zařadil jsem se dnes na Facebooku po boku 43950 členů skupiny Fotky pro Paroubka.

Také jsem registrován na blogu iDnes, tam jsem se zaregistroval a píši hlavně pro to, abych všem občanům, kteří zavítají na tyto stránky, napsal a osvětlil vaše konání v politice a v bezskrupulózním boji o největší koryto v řadě.

Jsem zastáncem a připraveným voličem strany, která je pro vás také velkým konkurentem, ale nepíši pro ni jakoukoli reklamní a předvolební kampaň. Stěžejní záležitostí pro mne je, abych dokázal, jakým zhovadilým způsobem působíte vy i vaše strana na své potenciální voliče, hlavně na všechny nízkopříjmové skupiny.

Jsem soukromý podnikatel, velké příjmy nemám, ale když poslouchám a čtu vaše prohlášení o podpoře malých a středních podnikatelů, zvedá se mi žaludek. Vaše promyšlené lži, pomluvy a líbivá nerealizovatelná prohlášení do médií jasně ukazují na vaši zvrhlost. Vyhlašujete pro nemakačenky daňovou válku podnikatelům, nedivte se, že se budou podnikatelé bránit jakýmkoli způsobem.

Rozkrádání veřejných financí házíte neustále na jiné strany, ale byla to vaše strana ve vedení státu, která se postarala o hluboký propad veřejných rozpočtů, takže už přestaňte lhát jiným i sobě do kapsy.

Zákony pod různými zástěrkami porušujete, neuznáváte je, pokud jste si je nestvořili a neodhlasovali sami. Na to jsem vám napsal na blogu článek, na který jsem neobdržel žádnou relevantní odpověď od vás, ani od zástupce ČSSD.

Tady jej máte     http://johan.blog.idnes.cz/c/101107/Neodpovedel-jste-mi-pane-Paroubku.html a pokud byste chtěl zjišťovat moje iniciály, nemusíte. Já se pod své dopisy a prohlášení podepisuji se vší odpovědností.

Budu stálým bojovníkem proti hnusné politice KSČM a ČSSD. Jakékoli projevy msty jsem schopen diagnostikovat, byť s odstupem času. Své příspěvky sdílím i s dalšími spolubojovníky.

 

Petr Johan

Autor: Petr Johan | pátek 12.3.2010 0:08 | karma článku: 34,09 | přečteno: 2033x
  • Další články autora

Petr Johan

Klidně budu nácek

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55

Petr Johan

Bylo nám to jasné

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67