Rudé PRávo pracuje

Tak si představte, jak máme čisté prostředí v naší politice. Někdo nabízí sponzorský dar, ihned je identifikován jako podezřelý a dar ihned odmítnut. Tomu říkám osobní glanc a čisté svědomí. A víte u koho? No přeci u KSČM.

Stalo se jednoho krásného dne v úterý 2.2.2010, že přišel na centrálu KSČM v Praze e-mail, ve kterém psal pan Marek Novák ze zahraničí následující slova:

„Chtěl bych vaší straně věnovat nějaké peníze. Uvažuji tak o 500 000 Kč. Možná i více. Sídlím v zahraničí jako i moje firma. Jen bych měl dotaz jak postupovat. Já osobně bych si přál, abych nebyl uváděn ve vaší výroční správě. Přeci jenom by mi to mohlo dělat problémy v podnikání. Nepotřebuji si to odečítat z daní. Byla by možnost to třeba rozepsat na několik lidí? A jste si je schopní sehnat sami nebo si je mam popřípadě sehnat já? Popřípadě pokud by to nebylo možné. Byl bych i ochoten po domluvě zaplatit nějaké věci jako jsou propagační předměty. Začátkem března budu zase na čas v Praze takže bychom se mohli i sejít a probrat to osobně.“(zdroj: novinky.cz) Tento text má Právo k dispozici

 

No a soudruzi a soudružky zasedli, usnesli se, že takovýto podezřelý sponzorský dar nemohou přijmout. Doporučili mu, aby peníze poslal na charitu. A hned následující den předali zprávu do novin s tím, aby všichni viděli, jak jsou čestní.

 

Dovolte mi provést malou vyšetřovatelskou analýzu.

 

Varianta č.1)      skutečnost se odehrála, e-mail přišel                   

Nepotřebuji peníze      

S tím člověkem a mailem bych se nechlubil, skončil by v naší IP síti jako nepovolená adresa ve SPAMu.

 

Varianta č.2)      skutečnost se odehrála, e-mail přišel                   

Hodily by se peníze.

Provokatér zkouší další diskreditaci strany rudých bojovníků.

Nechám to být, budu si pamatovat jméno, nebudu na e-mail odpovídat, skončil by v naší IP síti jako nepovolená adresa ve SPAMu

 

Varianta č.3)      skutečnost se odehrála, e-mail přišel   

práce PR odborníků      

Žádný provokatér to není, je to záležitost, která má uklidnit stav a povědomí voličů po zjištěném a natočeném excesu jejich místopředsedy to by ale v mailu nebyly viditelné až tak vyzývavé věty ve smyslu utajení sponzorského daru. Pokud ano, tak by se tam nacházela protihodnota finanční výpomoci, a to tam nejspíše autor či pseudoautor zapomněl uvést.

 

Varianta č.4)      skutečnost se odehrála, e-mail přišel

práce nezkušených komunistů

Adresu si můžete dnes založit jakoukoli a kdekoli, poslat si mail taky můžete jakýkoli. Fušerské a viditelně úřednické zpracování textu mailu dává najevo, jak je hodnotné pro KSČM něco takového provést v době před volbami, aby se očistili od všech podezření.

 

V každém případě musí být jasné, že takových nabídek, kde od neznámého člověka přijde něco takového, přijde jistě hodně. SPAMů Vám na mail přijde hafo, máte co dělat, aby Vám nenapadli hackeři Vaši síť.

Provokatér v budoucnu vlastně bude zaměstnání (pokud se to povede levici prosadit), doufám, že ne.

S neznámým člověkem ale nikdo nebude dělat žádnou „bokovku“, takže když budu něco po někom chtít, tak ho nebudu kontaktovat písemně, ale budu se s ním snažit setkat osobně. Jestli Marek Novák nic nechtěl, tak je úplně blbej, že nabízí půl mega komunistům neoficielně za nic.

 

Takže myslím soudruzi, že se vám něco nepovedlo. Kdo kde udělal chybu?

 

viz článek http://www.novinky.cz/domaci/191098-komuniste-odmitli-podezrely-dar-pul-milionu-korun.html

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Johan | čtvrtek 4.2.2010 0:48 | karma článku: 11,86 | přečteno: 1227x
  • Další články autora

Petr Johan

Klidně budu nácek

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55

Petr Johan

Bylo nám to jasné

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67