Pozor na sliby podvodníků!!!

Obdržel jsem dnes od své zdravotní pojišťovny písemné varování. Vzhledem k tomu, že se podle mne také jedná o nekalé jednání, předávám informaci dále.

Ředitel mé zdravotní pojišťovny, kterou zde z napadnutelných důvodů nemohu jmenovat, mi dnes oznámil jednu zásadní skutečnost, která by mohla zasáhnout a ovlivnit širokou veřejnost. 

V poslední době začaly některé zdravotní pojišťovny využívat k získání nových pojištěnců služeb externích agentur. Jejich náboráři lákají nové klienty pomocí nepravdivých informací o ukončení činnosti jiných pojišťoven nebo nabídkou výhodných finančních půjček, které podle našich informací nikdy nikdo nedostal. Někdy dokonce pošlou domů klientovi rovnou novou průkazku pojištěnce bez jeho předchozího písemného souhlasu s přestupem a bez vyplnění nové přihlášky.Pokud o přestupu k jiné zdravotní pojišťovně uvažujete, nejdříve si prosím zjistěte, zda nová pojišťovna má smlouvy s Vašimi ošetřujícími lékaři. Možná si tak ušetříte případná zklamání. 

Nechci tady spekulovat o jiných možnostech, variantách nebo záměrech mé zdravotní pojišťovny. V každém případě se však, pokud jste se svojí zdravotní pojišťovnou spokojeni, vyvarujte podobného jednání zmíněných náborářů.

Věřím, že pokud si tento článek přečtete, a i v případě, že jste nedostali podobné varování od své zdravotní pojišťovny, vezmete to jako závažnou zprávu, se kterou seznámíte své okolí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Johan | čtvrtek 3.9.2009 19:56 | karma článku: 12,48 | přečteno: 1397x
  • Další články autora

Petr Johan

Klidně budu nácek

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55

Petr Johan

Bylo nám to jasné

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67