Odborové právo činit to, co se nikomu nelíbí

Vláda je nedůvěryhodná, protože jí nelze věřit jakékoli její vyjádření, pan Nečas něco řekne a za dva nebo tři dny to není pravda. Dokud nesplníte naše požadavky, neuvidíte nás na jednání tripartity.

Pamatujete si tato slova? Já naprosto perfektně, klidně mohu doložit souhrn tiskových i mediálních zdrojů, ve kterých to ti odboroví pánové zachraňující naši republiku přednášeli svým ovečkám.

Víte, co se děje dnes? Odbory jdou na tripartitu.

Myslíte, že tam jdou jednat? Ne, dle vyjádření, která prezentovala média, si jdou vyslechnout názory vlády a předat své požadavky. Jaké požadavky? Další nebo jiné?

To je ale překvapení.

No, samozřejmě nemůžeme nikomu upírat jeho práva. Oni mají vždy svá práva. Ale to, že jednou plísní někoho jiného za něco, co teď udělají sami, tzn. že poruší vlastní vyjádření tím, že se změní realita, což je docela logické, to jim bohužel někdo připomenout musí, aby na to nezapomněli.

Takže pánové z velkého domu ROH, pardon - on už je přejmenovaný, prostě pánové odboráři přišli jakoby jednat, ale oni zase odejdou jistě pobouřeni takovým způsobem, že to snad ani není možné, jak ta vláda takhle může s těmi zaměstnanci a odbory zacházet, už je slyším v televizním spotu.

Oni by se v té televizi totiž do doby protestů asi neobjevili, takže ta účast na tripartitě má svůj důvod. Je potřeba dát o sobě vědět, viďte pane Zavadile?

Kdy nás všechny zparalyzujete? Na to máte taky právo?

 

Autor: Petr Johan | čtvrtek 10.5.2012 7:20 | karma článku: 22,58 | přečteno: 963x
  • Další články autora

Petr Johan

Držím dnes hladovku

28.9.2013 v 6:00 | Karma: 18,73

Petr Johan

Komunistická cyklóna

17.9.2013 v 7:29 | Karma: 20,76

Petr Johan

Kyčelní kloub, pozor!

23.8.2013 v 20:22 | Karma: 19,11