Nejsem levičák, chci předčasné volby

Pokud se zamyslíte nad tím, kdo chce předčasné volby, tak to dosud byl jen ten, komu vadí politika pravicové koalice, nebo ten, kdo nesedí ve Strakově akademii s nimi, nebo ten, kdo tam nechtěl sedět s nimi, ale namísto nich.

 

Postupně k nim začali přibývat lidé, kterým vadí reformy vlády, kteří trpí tím, že se jich osobně dotýkají škrty ve vládních rozpočtech. To je logické, ale s tím tato vláda přišla a předem to oznamovala. A s tím také tyto strany byly voleny do parlamentu takovou většinou volících osob v České republice, která jasně převyšovala počty voličů levicových stran.

Tato vláda zde pracovala na tom, aby udržela chod státu. Pracovala na tom, aby dluhy, které převzala od vlád předchozích, nebyly dále prohlubovány a aby zajistila, že se neocitneme na pokraji chudoby, kde prostě nejsme.

Za celou dobu, zdůrazňuji - za celou dobu působení neměla tato vláda jeden den, kdy by jim opozice neházela klacky pod nohy ve všem možném. Opozice má status kontrolní činnosti, ale ne likvidační, to si pánové z koalice KSČM-ČSSD-ČMKOS velice pletou.

Že jsem zde použil konfederaci odborových svazů již jako začleněnou politickou stranu, to jsem provedl naprosto úmyslně, jelikož tento spolek si na to již nehraje, ale přímo zasahuje do všech politických otázek, které tato vláda kdy položila na stůl, aniž by se to vůbec týkalo vztahu zaměstnanec-zaměstnavatel.

A že pánové, kteří dříve pracovali v domě nad hlavním nádraží na Žižkově, dnes posedávají na židlích v politických funkcích, do kterých je vyneslo jejich působení při různých protestech a protivládních demonstracích, je naprosto zřejmé.

Oni to jsou, kdo chce předčasné volby, oni to jsou, komu nahrává dnešní situace, kdy rozhádaná vládní koalice mnohdy nemůže v pořádku a v klidu projednávat očekávané vládní projekty. Oni to jsou, kdo se dnes směje, protože se jim podařilo naočkovat nespokojenost vůči vládě i lidem, kteří by se jindy starali sami o sebe a politiku by měli někde pod lopatkama.

 

Já chci dnes také předčasné volby.

 

Ale úplně z jiného důvodu. Z důvodu toho, že si prostě a jednoduše někdo myslí, že bude kázat vodu a přímo chlastat víno.

Městským soudem v Praze byli odsouzeni Vít Bárta a Jaroslav Škárka za zřejmé trestné činy, sice prozatím nepravomocně, ale byli. Tito pánové nejsou schopni sebereflexe a říci sbohem.

Věřím, že  nepotřebujete, vážená vládní koalice, žádný manuál k tomu, co máte dělat. Ale pokud tito dva pánové neopustí sami dva okamžitě Poslaneckou sněmovnu ČR, nevěřte již nikdy tomu, že budete mít někdy nějakou důvěru od voličů v České republice.

Takže pokud ji sami dva tito pánové neopustí, a nebo vy na základě toho nevyhlásíte předčasné volby, přichází pravicové křídlo Poslanecké sněmovny o jeden hlas, vím že to pro vás v podstatě nic není, ale bude to poprvé, co nepůjdu k volbám, čímž přispěji v podstatě k vítězství tomu rudooranžovému hnusu.

 

Petr Johan

Autor: Petr Johan | neděle 15.4.2012 16:07 | karma článku: 13,17 | přečteno: 834x
  • Další články autora

Petr Johan

Klidně budu nácek

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55

Petr Johan

Bylo nám to jasné

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67