Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Kolar

24. 8. 2009 7:56
Máme stejné zkušenosti

http://pavelkolar.blog.idnes.cz/c/58684/Proc-nekomu-nepujcovat-penize.html

ostatně jako mnoho dalších lidí

0 0
možnosti

Petr Johan

24. 8. 2009 8:11
Re: Máme stejné zkušenosti

také děkuji za příspěvek, jen je mi trochu líto, že jsem na blogu začal čítat až letos a Váš článek mi unikl. Možná bych Vás poslechl. Bylo to přesně popsáno, tak jsem trávil mezičas starostmi o to, abych neustřelil v žádostech o vrácení peněz, nervy v hajzlu a dotyčný si také stihl absolvovat dovolenou. To já jsem si dovolil hodně, že jsem po něm chtěl peníze nazpět.

A tak mu vlastně musím ještě poděkovat za zkušenosti. :-)

Hezký den. PJ

0 0
možnosti

G4Danny

24. 8. 2009 3:19
Drzim vam palce

Drzim vam palce v tom sysifovskem boji s lidskou verolomnosti, pomstychtivosti, kratkozrakosti... Bohuzel co slycham, je v nasi spolecnosti dost bezne obracet se proti lidem, kteri nam prestali poskytovat neco za nic... I ja jsem byl kamaradem opakovane pozadan o financni pomoc a kdyz jsem potreti jiz pomoci odmitl, taky jsem si vyslechl neuveritelne vyderacskou frazi... Ma-li rada nejakou vahu, nebojte se, ale pripravte se. Mozna zustane povzdy u pomluv a neurcitych hrozeb. Mozna ne. Mate moznost si ted misto GPS koupit nenapadnou kameru pred dvere? Mozna je ta rohozka jen ulicnictvi, mozna ne. Kazdopadne je na miste "prijmout opatreni". Beze strachu, lec u vedomi blizkeho setkani s lidskou malosti a bezpredmetnou zasti.

0 0
možnosti

Petr Johan

24. 8. 2009 7:00
Re: Drzim vam palce

Děkuji za příspěvek.

Přesně s tím počítám, že to také bude možná spíše častější. Strýc mi dokonce radil, že si mám dát pozor na závistivce, že se ukážou třebas i falešným udáním a třebas přijde kontrola z úřadů. Toho se nebojím, nedělá mi to problém se s nimi i pobavit, svědomí mám čisté. Jenže pro nepřipraveného to je vždycka kudla do zad. Jsem připraven na všechno. I na zloděje, i na kontroly.

Napsal jsem to proto, aby nezasvěcený čtenář pochopil, jak je jednoduché, když podnikáte a sypou se Vám prachy do klína :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.