Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Honza56

18. 8. 2012 5:30
kanadske vs. americke Niagara Falls

0 0
možnosti
JK

Honza56

18. 8. 2012 5:38
kanadske vs. americke Niagara Falls

Vsiml si nekdo ze na americke strane pripomina okoli vodopadu prirodni park a na kanadske strane je to spis dryacnicka pout (mimo chodniku a parku kolem Niagara River)?

Jo a projizdka na Maid of the Mist je nejlepsi atrakce na Niagare.  Na ni si teprve clovek uvedomi mohutnost a silu vodopadu.  Urcite za ni tech par $$ nelitujte obetovat.

Restaurace jsou v Niagara Falls stejne jako v kazdem kanadskem meste - od fastfood po drahe.

0 0
možnosti
L

lusil

17. 8. 2012 21:19
Niagarské vodopády

jsou nádherné! Měla jsem to štěstí být tam dvakrát - jednou mimo sezonu, kdy tam téměř nikdo nebyl, zmiňované kýčovité atrakce nebyly v provozu, byl tam klid a nádhera. Nad vodopády krásná duha, která je tam ostatné téměř vždy při pěkném počasí. Druhá návštěva už byla v plné sezoně, všude přelidněno, no, nic moc. Ale návštěva vodopádů stojí za to, ať už v jakékoliv době (no, v zimě nevím, to si neumím představit, ale určitě to má také svoje kouzlo).

0 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

17. 8. 2012 21:24
Re: Niagarské vodopády

I v zime maji svoje kouzlo, opravdu.

0 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

17. 8. 2012 19:20
Niagarske vodopady jsou nesporne hezci z kanadske strany

Kdyz se clovek prenese pred prvni zklamani sedeho  americkeho okoli a vodopadu, ktere nejsou zrovna uprostred divoke prirody, zameri se na tu krasu, je to v pohode. Restauraci je vsude plno, zbytecne balit svacinu. Javorovy syrup nechutna vsem, je to vec chuti. Napriklad ja jsem ho ze zacatku zboznovala, ale pak uz mne nejak omrzel a ted ho kupuji malokdy.

0 0
možnosti
R

roman37e

17. 8. 2012 12:59
Pěkné. Škoda jen té zmínky o restauracích.

Sám jsem byl na Niagaře šestkát, vždycky minimálně tři noci. A najedl jsem se tam úplně stejně jako v jakémkoliv jiném severoamerickém městě. Nikdy nezapomenu na obrovský steak, s podobně obří bramborou pečenou v alobalu. Výborná čínská jídla, stejně tak indická, dobře se dá najíst v prakticky každém hotelu. K tomu několik snídaní, dej pět dolarů a sežer co se do tebe vejde. A javorový sirup, ten je jedinečnej. Na lívance nemá chybu.

2 0
možnosti
P

peter44

17. 8. 2012 21:15
Re: Pěkné. Škoda jen té zmínky o restauracích.

To je asi jako tvrdit, ze v Cechach dostanete jen vurty s cibuli anebo nakladana vejce. Vse od hamburgeru pres italskou kuchyni az po francouzskou kuchyni je mozne najit v kazdem sev. americkem meste. Pochopitelne to stoji vice nez $3.99.

0 0
možnosti