- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kuchyně je můj koníček,jen toho moc neumím......
Nejvetsi zadrhel ve vetsine kuchyni u nas je myslim ten nuz - jsme zvykli na noze s KDS Sedlcany nejlepe probrousene az do tvaru vykostovaku. Velky nuz na krajeni ma doma zaztim malokdo. Ale kdo to jednou zkusi, neni cesta zpet.. Snad to nesmaznou jako reklamu, ale narazil jsem na ceskou firmu Tomgast, kdybych uz nemel noze od Victorinoxu (vyborne, ale dvakrat tak drahe), koupil bych si jejich (300 Kc za 20cm cepel je minimum, mensi urcite nebrat, spis trosku vetsi). Mam od nich hrnec, a par drobnosti a jsem velice spokojeny.
A samozrejme nebrousit v koleckovem brousku - ten poradne ostri nevyrobi a nuz s truchu lepsi oceli se na nem muze i ponicit.
Jsem rada, ze jsem tu moznost mela. Dalsi bude vyroba tech testovin. Moc se tesim.
Jakmile clovek dostane ten spravny krajeci grif a hlavne ma poradne ostrou kudlu, tak to zas takova veda neni. Jsem rada, ze uz jsem jen polovicni ´krajeci´ kopyto.
ale tohoto pána bych si na plakátu vylepil. Hezky do kuchyně, aby viděl, jaké jsem při krájení zeleniny kopyto. Mějte se.