Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

slatin

20. 11. 2009 13:16
Já bych šel do takového kurzu hned...

Kuchyně je můj koníček,jen toho moc neumím......

0 0
možnosti
ML

marlow

14. 11. 2009 21:34
Chce to jen ostry nuz a trochu praxe

Nejvetsi zadrhel ve vetsine kuchyni u nas je myslim ten nuz - jsme zvykli na noze s KDS Sedlcany nejlepe probrousene az do tvaru vykostovaku. Velky nuz na krajeni ma doma zaztim malokdo. Ale kdo to jednou zkusi, neni cesta zpet.. Snad to nesmaznou jako reklamu, ale narazil jsem na ceskou firmu Tomgast, kdybych uz nemel noze od Victorinoxu (vyborne, ale dvakrat tak drahe), koupil bych si jejich (300 Kc za 20cm cepel je minimum, mensi urcite nebrat, spis trosku vetsi). Mam od nich hrnec, a par drobnosti a jsem velice spokojeny.

0 0
možnosti
ML

marlow

14. 11. 2009 21:38
Re: Chce to jen ostry nuz a trochu praxe

A samozrejme nebrousit v koleckovem brousku - ten poradne ostri nevyrobi a nuz s truchu lepsi oceli se na nem muze i ponicit.

0 0
možnosti
L

Lendule1

14. 11. 2009 17:57
dik za prispevky, vzdycky potesi

Jsem rada, ze jsem tu moznost mela. Dalsi bude vyroba tech testovin. Moc se tesim.

Jakmile clovek dostane ten spravny krajeci grif a hlavne ma poradne ostrou kudlu, tak to zas takova veda neni. Jsem rada, ze uz jsem jen polovicni ´krajeci´ kopyto.

0 0
možnosti
OU

14. 11. 2009 16:00
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PA

Pepan A2

14. 11. 2009 15:22
Já sice moc na lepení plakátů nejsem,

ale tohoto pána bych si na plakátu vylepil. Hezky do kuchyně, aby viděl, jaké jsem při krájení zeleniny kopyto. Mějte se.R^

0 0
možnosti