Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ondulino

3. 12. 2009 6:41
pekne

jak ctu vas clanek tak jsem si sama vzpomela na me studia v Sydney....moje nejoblibenejsi cast Syney byl dole zmineny Sydney Harbour... :-) jojo kde jsou ty casy...  Nevim jestli budete v Australii jenom cestovat nebo i zit ale v kazdem pripade preji jenom prijemne zazitky :-)

0 0
možnosti
L

Lendule1

3. 12. 2009 8:34
Re: pekne

Dekuju. Ale bohuzel i pro me je Australie minulosti. Je to psano s nekolika letym odskokem, ale stejne kdyz si na to vzpomenu, pripada mi to jako vcera. Pamatuju si kazdou vterinu;-DProjely jsme temer celou Australii, az na tu WA a na sever od A. Springs. Jinak to mam pekne  prolezly. Jeste je par mist, ktere bych rada zminila:-) Mejte se!

0 0
možnosti
L

Lendule1

1. 12. 2009 20:05
Dekuju

Fotim rada a je fajn to nekde ukazat. V Australii jsem toho ´nasekala´ opravdu hodne. Jeste par clanku bude nasledovat.

0 0
možnosti
MM

captain cook

1. 12. 2009 12:57
krasne fotky a poutavy text, blahopreji a palec nahoru

Je videt jakou sis dala praci se dukladne obeznamit s fakty, nez jsi to napsala.

Jen bych pro upresneni chtel dodat par detailu. Cela ta vodni plocha je Sydney Harbour = sydneysky pristav. Jeji soucasti je Sydney Cove (cove =mala zatoka), kterou nazyvas trosku mylne Cove Harbour. Vsechny lodi verejne dopravy, vcetne tech smerem na Manly, odjizdeji z Circular Quay = Okruzni Molo/nabrezi, ktere obkruzuje Sydney Cove jako ucko.

Souhlas, ze Manly Beach je mnohem lepsi (a cistsi) nez Bondi. Ta je sice vice znama ve svete, ale kdo to zna, da prednost Manly s puvabem a atmosferou primorskeho letoviska. Manly ma dve plaze, vnitrni na strane pristavu v Manly Cove a vnejsi tahnouci se podel promenady lemovane vysokymi norfolkskymi borovicemi a s vyhledem na otevrene more. Obe plaze spojuje siroke Korzo, plne restauraci, obchudku a kavarnicek. Navstivit Manly je jako prijet do letoviska. Je tezke uverit, ze Manly je vlastne jedna ze ctvrti v temer ctyr a pul milionove metropoli.

http://www.aui

0 0
možnosti