Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ginny

11. 4. 2011 22:21
Moc vám nerozumím

Na úvod - jsem taky matka tří dětí. I když už ne na plný úvazek. A moc vám nerozumím ve vašem názoru na feminismus. Protože nebýt takzvaných feministek, asi bych nemohla vystudovat vysokou školu a mít dobře placené zaměstnání. Nemohla bych volit, nemohla bych volně disponovat se svým majetkem atd. Proto si jejich práce velmi vážím, i když dnes se ve feminismu objevují proudy, se kterými taky příliš nesouhlasím.

Pokud jde o to, že svého muže ve článku kritizujete, to bych nikdy neudělala. I kdyby byl důvod. Ale nevadí - pokud vám nevyloží nákup a nepustí vás do dveří, zkuste mu to trošku vysvětlit, určitě pochopí, jak je to pro vás důležité.

Ale nakonec vás stejně podpořím, protože jste se veřejně zastala svého muže, a to se mi líbí, to je správné. Tak to má být.

0 0
možnosti
A

akronym

24. 8. 2010 9:39
Ženská práva

Takže jste za ženská práva, a proto podporujete svého muže, jehož myšlenkou je, že volební právo bude jen pro ženy s 2 a více dětmi? Aby to bylo spravedlivé, tak by musel ještě navázat větou, že všichni projdou testem otcovství a muž pod dvě děti je také bez volebního práva. Ale chápu - volební právo u žen - to jsou určitě feministické názory :))

Také je asi na čase, abyste si doma ujasnili pojmy feministky a feministky k smíchu - to jsou dvě různé věci.

I já jsem ženou svého muže, nebrala jsem si ho pro jeho rozum, sňatky z rozumu preferují feministky, brala jsem si ho z lásky. Víc citu při řešení společenských problémů by neškodilo ani vašemu manželovi. Anebo ať jde radši na ryby, jsou zdravé...

(To o kontrolovaném mučení nebudu radši ani komentovat, je v mém zájmu, aby se na tento výrok co nejdříve zapomnělo)

0 0
možnosti
PP

překabátěný petr

21. 8. 2010 1:35
Zřejmě máte doma v oblibě hnědé, nejenom kaliko.

Prostě jen pouhé hloupé žvanění né moc bystrého modrého svazáčka, pro stejně postižené nevkusné modrosvazáčky.Rv

0 0
možnosti
IH

tantemici

20. 8. 2010 14:30
Hezky jste to napsala paní Jochová

- velmi sympatický článek . Karma.

Nechápu jen, kam až dospěla tato společnost. Že ve chvíli, kdy vystoupí člověk (Váš muž) a jasně a erudovaně vysloví svůj názor, ve kterém najdou desetitisíce dalších občanů naději, že snad není vše ztraceno a bezbřehý multikultihumanismus či podpora a protěžování velkých skupin vychytralých parazitů -  nezničí západní civilizaci v jejím citlivém bodě --- tak že pak v médiích nezní hlavně tento souhlasný akord, ale naopak. Vyvalí se ven všichni ti, co jsou sami z 95% živeni státem a jen rozdávali, rozdávají a rozdávat navždy chtějí z cizího a křičí cosi o extremismu, homofobii a nebezpečí!!! Ne Joch - oni jsou tím nebezpečím.

0 0
možnosti
PT

Petr Tomeš

21. 8. 2010 14:56
Re: Hezky jste to napsala paní Jochová

Pokud jste si vybrala manžela kvůli rozumu, tak pokud váš manžel říká, že jsou homosexuálové úchylní devianti, tak já vám coby gay říkám, že jste omezená kráva.

0 0
možnosti
DC

Morningstar

20. 8. 2010 11:43
prosím Vás

přečtěte si pár článků na téma o čem feminismus doopravdy je - na idnes jich je docela dost. To abyste příště nepsala nesmysly o tom, jak feministky nenávidí chlapy apod...;-O

0 0
možnosti
IH

tantemici

20. 8. 2010 14:15
Re: prosím Vás Hvězdičko ranní

a o čem ten aktuální feminismus tedy skutečně je?

Já osobně o něm přečetla už hodně, ale pořád mi jako výslednice toho všeho současného "bojování" oněch dam v bohatších částech světa vychází jedno jediné: žena je nepochopením své role frustrována natolik, že začíná nenávidět muže a vymýšlet nesmysly typu genderové korektnosti. Apod.

0 0
možnosti
AJ

astrudina

20. 8. 2010 0:11
Ve svém stále narůstajícím pocitu marnosti všeho

mi s volbou Vašeho manžela svitlo malé světýlko naděje - že svět se přece jen dočista nezbláznil, že vedle lidí, kteří vedou stále dokola svoje multi kulti pseudokorektní ptydepe kecy, existuje člověk, který je schopný přesně a realisticky pojmenovat situace a věci kolem nás. Který dokáže říci "Král je nahý"....

Držím vašemu muži v nelehkém boji s lidskou tupostí a zabedněností palce a Vám a vaší rodině také.R^

A

0 0
možnosti
C

coj@nato.3

20. 8. 2010 0:07
No, abych pravdu řekl, tak.....

mně připadáte, jako docela sympatická mamina a hezká ženská. Tuším, že také pozorná a obětavá manželka......

Jenom ten článek mně připadá tak nějak zbytečný.

0 0
možnosti
V

Vikina2

19. 8. 2010 22:54
Hm, a kde je ocenění

od taky žen pí. Tydlitátové a Evky Pallotto 8-o ?  Nebo, že by holky už emigrovaly :-P ?

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

19. 8. 2010 20:08
Bez ohledu na to...

...co si myslím o názorech pana Jocha...vy máte karmu za vlastní rozum, názor hrdost a jeho podporuR^

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

19. 8. 2010 18:41
Kdyby neexistovalo

ani jedno z Vašich tří dětí a nemohla jste za to, jak byste se cítila, a ještě navíc by Vám za to Váš muž ještě navíc za trest odejmul volební právo? Zejména v kontextu ženštin, jako matka Honzíka a dalších tří dětí, která dosáhla dle Vašeho muže kvóty nutné na volební právo? (Vizte http://ona.idnes.cz/trilety-honzik-se-narodil-v-autobuse-ma-zloutenku-typu-c-a-nikdo-ho-nechce-1ru-/deti.asp?c=A100607_152658_deti_ves)

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

19. 8. 2010 23:10
Re: Kdyby neexistovalo

Co? 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4597x
Matka tří dětí, učitelka v domácí škole a místopředsedkyně Výboru na obranu rodičovských práv...

Seznam rubrik

Oblíbené stránky