Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

čarovná rybí kostička

14. 3. 2012 12:40
A rovněž nechápu, autorka promine

vyjádření, že je schopna obětovat dětem mnohé. Pořídím-li si děti s plným a jasným vědomím, že je CHCI, tak jakápak obě't. Upřímně řečeno, já to úplně nesnáším, hovory o obětujících se rodičích. Pokud kdokoli považuje cokoli co pro své dítě dělá, čeho se zříká (ono to totiž jinak nejde) za oběť, tak je jasná volba - děti nemít. Bezdětek není nijak podřadný.

1 0
možnosti
E

Egerie

13. 3. 2012 21:38
Zdá se, že nejvíce jsou děti bité,

když skákají pod auto. Opravdu? ;-) A když už všichni uvádí JEDEN a TEN SAMÝ příklad (dítě skákající pod auto), nebylo by lépe - je-li dítě na dosah paže (a to nepochybně je, když ho lze plácnout) - dítě zachytit, aby pod to auto opravdu nevběhlo? A pak snad to bití není ani potřeba, nebezpečí už nehrozí... Nebo, proboha (smím-li radit), fackujte aspoň směrem OD auta a né K projíždějícímu autu ;-DRv!

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

13. 3. 2012 22:11
Re: Zdá se, že nejvíce jsou děti bité,

To je to, co nechápu. Trest má být za něco,co je vykonáno s vědomín, že konám špatně, a záměrně špatně. Skáče mi-li dvou až tříleté dítě pod auto, je to moje chyba a nemám do něj bušit. Každý je snad schopen udržet takového prcka. Moje tříletá vnučka mě už sama upozorňuje, že se máme na chodníku rozhlédnout. K tomu dospěla rozumem - tedy když rozum dospěl do patřičné fáze.. Než pochopila, tak jsme ji holt drželi.

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

13. 3. 2012 20:56
Titulek mi přijde nevhodný

Facka je úder do tváře a to nejhnusnější, co může rodič udělat.

1 0
možnosti
L

lopata12345

13. 3. 2012 21:17
Re: Titulek mi přijde nevhodný

Facka ve spravnou chvili je mnohdy to nejlepsi co muze rodic udelat.

Nektere zkusenosti nejde predat a nektere nasledky by cloveka pronasledovaly cely zivot. Takze facka ANO!

0 0
možnosti
SP4Z

Si0 po 4. zákazu

13. 3. 2012 14:00
I já se občas nevyhnul nějakému tomu plácnutí dětí,

ale musím říct, že mnohem větší účinek mělo na děti pořádné kázání. To už mi i děti naznačovyly, že ať je radši pleščím než toto.

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 3. 2012 11:03
ono ještě jinak řečeno

Málokterý rodič je skutečný saďour, co by děti mlátil jen pro tu radost z týrání.Většina z nich trestáním stále a jen řeší nevhodné chování  těch dětí, více či méně afektovitě..

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

13. 3. 2012 10:32
Plácnutí přes zadek

Od svých rodičů jsem na zadek taky párkrát dostala a rozhodně nemám pocit, že by to na mně zanechalo nějaké nežádoucí účinky. Ať se to komu líbí nebo ne, někdy je opravdu nejúčinnější plácnutí po zadku a stručné vysvětlení, za co to bylo. Znám jednu maminku, co se chtěla dát cestou výchovy bez fyzických trestů. No, sama časem pochopila, že to prostě nejde...

Myslím si, že pokud máme zákony definující týrání a zneužívání dětí, tak nemusíme mít zákony zakazující či omezující fyzické tresty.

0 0
možnosti
MP

Vrah

13. 3. 2012 10:52
Re: Plácnutí přes zadek

Především zákony stylem „neumíme je vymáhat, proto je zpřísníme“ odnesou zase jen ti slušní, kteří je vždycky dodržovali, zatímco grázlové se vám budou smát, protože oni na nějaké zákony z vysoka kašlou, ať jsou jakékoli.

4 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4597x
Matka tří dětí, učitelka v domácí škole a místopředsedkyně Výboru na obranu rodičovských práv...

Seznam rubrik

Oblíbené stránky