Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID09

27. 1. 2009 14:08
Vše OK

Nezbývá než konstatovat, že výběrové řízení na tento post bylo v souladu se zákonem. Takže je lépe taková výběrová řízení úplně zrušit.

Kam ( v dětských domovech )  Džamila a její ministerští nohsledové sáhli, tam způsobili jen zmatek a problémy.

0 0
možnosti

s(h)arka

27. 1. 2009 12:38
pokud každému dítěti neopatří "dohlížecí" rodinu...

tak to bude k ničemu...vím, že dohlížecí,zní divně..ale pokud se někdo do takového projektu zapojí,měl by dospělým dětem z DD možnost ukázat,jak to v reálném životě vypadá..ne, jak to znají z organizovaného režimu DD...takže jim pomoci začlenit se...ukázat jim, tzv. "královské dělení" - umět zacházet s penězi, docházet poravidelně do práce, jednat s úřady...předvídat,umět si říct - tohle není nutné,potřebuji jiné věci...prostě dát jim možnost podívat se k takovému dítěti do jeho nové domácnosti a pustit ho do své...když bude potřebovat a cítit se opuštěně...nevnucovat se, jen být připraven jako anděl strážný....na všechno.;-)

0 0
možnosti

lesicatko

27. 1. 2009 12:07
Podstatné je dostať deti do rodín

Určite nepotrebujú vliu, ale rodiny. Neviem presne aký to je projekt, ale pokiaľ by ten projekt znamenal vytvorenie niečoho na báze pestúnskych alebo profesionálnych rodín - tak jednoznačne radšej rozpustiť ten domov, aj ked tam môžu byť v zákulisí snahy ísť po majetku.Len to mi práve z textu nebolo jasné - má sa vytvoriť DD rodinného typu alebo tam majú byť rodiny s domováckymi deťmi platení cez DD ? 

0 0
možnosti

Klara L

27. 1. 2009 11:53
No nevím

v zásadě souhlasím, ale aše argumenty v poslední části článku mi připadají trochu "přes ruku". Bydlet v prvorepublikové vile v Klánovicích asi nebude důležitá potřeba ubohých sirotků, že? Chci říct - taky mi dosazení Kuchtové zavání, ale pokud by to mělo koncepci a např. utržené peníze by se použili na něco těm dětem prospěšného, tak přestěhovaní může být velké plus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4597x
Matka tří dětí, učitelka v domácí škole a místopředsedkyně Výboru na obranu rodičovských práv...

Seznam rubrik

Oblíbené stránky