Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nehledě na to, že opoziční pravicové strany celý podzim upozorňovaly přesně na to, co nyní uznal Babiš, a navrhovaly, aby se platnost zákona odložila, než bude aspoň opraven. Babiš to odmítl, že s opozicí jednat nehodlá, a nic se tedy odkládat nebude. Teď tu tedy nejmíň šest měsíců bude platit špatný zákon a pak možná bude napraven.

0 0
možnosti
Foto

Karma, ostatně v tom pořadu to nebyl jediný příklad, kdy se Babiš předvedl jako lhář.

4 0
možnosti
Foto

A vy si myslíte že pan Hrabiš je čestný muž?

2 0
možnosti
PV

P35a79v18e12l 11V67é31b35r

10. 1. 2016 17:59

Předběhl jste mě.

1 0
možnosti
OP

U estébáků běžná praxe

4 0
možnosti
IC

Takhle funguje pan miliardář pokaždé. Už je to u něj tradice. Snadný život člověka, který odpavědnost nikdy neměl.

5 0
možnosti
Foto

Babiš dosud tento zákon prezentoval jako vlastní přínos boji proti daňovým únikům. Teprve nyní, když obrovská vlna nespokojenosti ukazuje nesmyslnost sankcí (přičemž nesmyslný je celý zákon), dává od toho ruce pryč a naznačuje, že to NĚKDO jiný v oblasti sankcí pokazil.

10 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
V 1998 jsem vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Již při studiích jsem začal podnikat v oblasti rozvojových projektů výzkumu a vývoje. Postupně jsem rozšiřoval okruh široké škály projektů podpor a vybudoval jsem jednu z největších poradenských firem v ČR, která se zabývá finanční podporou pro firmy, obce, školy, neziskové organizace, apod. Projekty jsou zaměřované na oblasti inovací, podnikání, zaměstnanosti, vzdělávání, životního prostředí, apod. a do dnešního dne objem této zprostředkované pomoci pro ČR přesáhl 10 miliard Kč. Žiji v Ústeckém kraji. Jsem předsedou Krajské hospodářské komory Ústeckého kraje, kde aktivně řeším rozvoj podnikání a ekonomiky ČR. Cítím odpovědnost k odkazu osobností české historie a snažím se společnosti napomoci řešit největší problémy, které naší republiku ekonomicky ohrožují. Obdivuji rozmanitost české přírody, jsem hrdý na krásu českých žen a věřím v dovednosti, um a kreativitu českého národa. Mám rád hru na kytaru, potápím se, jezdím na koni a rekreačně provozuji kickbox.

Seznam rubrik