To jsou galeje…

…číst všechny ty emaily od mých levicových fanoušků. Jsou tak manichejské a nudné! Člověk je v pokušení říci: „…zlaté Guantanamo!“ Posuďte sami:

(1.) Reakce na článek

Dobrý den pane Jochu,
chtěl bych tímto reagovat na Váš článek ze dne 2.12.2008 Galeje na Guantánamu.
Nechci a nebudu s Vámi rozebírat otázku my jsme ti dobří a oni jsou ti zlí, zajímalo by mne jestli jste se někdy zamyslel, proč vlastně lidé vůbec proti sobě bojují.
Váš článek ve mě  vzbudil emoce a to ty, že se za Vás jako člověka stydím.
A spíše si myslím, že je to jen pokus člověka zbavit se své samoty a ústrků a dát o sobě společnosti vědět.
Děkuji,
Karel V. 

R.J.: Vážený pane V.,
proč vlastně lidé proti sobě bojují? Války, stejně jako láska, sex, nemoci a jejich léčba, či smrt, jsou konstantním údělem lidského rodu. Myslet si, že svět bude někdy bez nich, jest beznadějným utopismem.
Ze své samoty Vás zdraví,
Roman Joch 

(2.) Pro pana Jocha

Pane Jochu,
přečetl jsem si váš ubohý článek Galeje na Guantánamu.
Za prvé bych vám doporučil, aby vás někdo zavřel za to, že  bráníte svoji zem před okupanty tak na 10 let a dal vám také  protézu, abyste měl srovnání.
Jste odporný pokrytec, je to hnus. Vy jste asi první, kdo se  zastával podmínek v Abu Ghraib, s tím vaším nadřazeným  přístupem, že? To se vám líbilo... Tak se na ně musí, že?
Opravdu jste hnusný pokrytec, co to melete o Britech? Víte co dělali  Britové, když dobyli např. Nový Zéland? Z 900.000 Maorů jich  zbylo 70.000. To mi chcete říct, že ty mrtvoly byly samí muži v  produktivním věku? Co se stalo se ženami a dětmi?
Je mi naprosto jasné, odkud vítr vane. Jaký máte vztah k Izraeli?  Jistě kladný, bez jakýchkoliv připomínek.
Je mi z vás zle. Ale víte jak to chodí. Lidi, kteří rozsévají  nenávist, nakonec nikdo neměl rád a zůstali v popelnicích historie.
Jindřich S.
Pardubice 

R.J.: Pane S.,
protézu nepotřebuji, děkuji, obě nohy mi zatím slouží. Ale prosím Vás, co Vás vede, já nejsem žádný pokrytec, já otevřeně píši, co si myslím. Kdybych byl pokrytec, pak bych odsuzoval Guantanamo, jak to dělají všichni. Víte, odsuzovat Guantanamo, to je takový západní levicový folklor. Asi jako milovat Obamu.
Z "popelnice historie" Vás zdraví,
RJ 

(3.) Smrt fašistům Těším se, až se budeš houpat na šibenici ty fašistické prase. I když tak čestnou smrt si ani nezasloužíš. Tebe utlouct americkou protézou z  Guantánamo. Jsi odporný vřed a budeš vymáčknut. A klidně dál můžeš bojovníky nazývat teroristy. Dlouho to dělat nebudeš. Bestie666@seznam.cz   R.J.: Broučku, Ty seš tak originální! A používáš rtěnku? A v které dny?
RJ

Autor: Roman Joch | středa 3.12.2008 12:48 | karma článku: 18,77 | přečteno: 2492x