Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

racik123

10. 10. 2008 14:23
Palin

Osobně bych byl rád, aby zvítězili v prezidentských volbách v USA republikáni, ale to zejména kvůli osobnosti McCaina. Uznávám ale, že si svoji viceprezidentku McCain vybral velmi dobře a ač mi v mnoha názorech nesedí, nemohu k ní necítit určitý obdiv a respekt (jediná věc, která pro mě u ní není vůbec hodná obdivu, je její záliba v lovu).

Jen malá bezvýznamná poznámka k autorovi - pokud se nepletu, slovo "president" už delší dobu nepatří do českého pravopisu.

0 0
možnosti

Zawgat_Mohammed

1. 10. 2008 22:06
Sarah Palin

Řekla bych, že Sarah Palin by se měla především starat o svoji rodinu.

Má pět dětí? Ok, proč ne. Je její dcera těhotná? Je to jejich věc. Má postiženého syna? Klobouk dolů, že i v dnešní potratové době mu dali šanci žít.

Ale když už má takovou rodinu, má se o ni starat.

Přivést na svět pět dětí a v době, kdy je nejmladší teprve několik měsíců staré, ho odložit chůvám, je nezodpovědnost. Hlavně to malé postižené ji potřebuje.

Nemám nic proti ženám ve vysoké politice, ale mám hodně proti rodičům, kteří si zpolodí hromadu dětí a potom se o ně nestarají.

0 0
možnosti

Jan Czudek

28. 9. 2008 23:47
Proc Vas nam sem Buh seslal....

I Slovaci muzou byt ruzni, no Vy jste se teda urcite podaril ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

dneu

25. 9. 2008 4:37
Obama má momentálně lepší pozici na šachovnici

a jeho tahy jsou jistější. Na ekonomickém poli zřetelně drží iniciativu.V páteční besedě nemůže prohrát. Vyhraje když se McCain nedostaví a vyhraje i když se McCain v pátek objeví, protože snad jen zázrak může způsobit, že do pátku se kongres dohodne ne řešení tak, aby si za ně Mccain mohl přičíst nějaké body. cVládou proponovaná záchranná akce může fungovat za jediného předpokladu, že veškeré transakce budou naposto průhledné a veřejné, neboť peníze se "půjčují" těm samým lidem, kteří je právě prošustrovali...

0 0
možnosti

dneu

25. 9. 2008 4:25
Saru Palin netřeba oslavovat, stačí, že je v oblibě

u 84% občanů Aljašky. Její hlavní kvalifikací je čitelnost (byť daná vzdáleností od Washingtonu) a selský rozum. O moc víc toho k vládnutí nepotřebuje, Vzdělání má dostatečné. I přes vyhraněnou náboženskou orientaci dost tolerance (tradičně v americkém duchu) a vůli "jít do toho". Současná situace amerického finančního trhu ji odsunula do pozadí - ztratila 7%. MvCain učinil další velice riskantní krok, přerušil kampaň a vrací se do D.C., Jedině on může přivést Republikány k nějaké dohodě v Kongresu. Bush s popularitou 26% už ne. McCain bude mít těžkou pozici protože přes 80% republikánských voličů s injekcí do finančního trhu (větší než trojnásobek českého HDP) nesouhlasí. Paradoxně, řešení předestřené Bushovou vládou našlo podporu hlavně u Demokratů, což jen dokazuje, že Bush není žádný konzervativec, ale rozhazovačný liberál. Palinová se zatím rozumně drží stranou. jJe to McCainova hra va banque - tentokrát v politikářském prostředí, v němž má jen minimální šanci na úspěch

0 0
možnosti

Stranger

25. 9. 2008 3:02
Pokud je pani Palin opravdu budoucnost,

tak je mi z takove budoucnosti smutno. Velmi smutno. Nejsem ani levicova, ani pravicova feministka, nejsem jeji fanynka. Je to pokrytecka zenska, ktera nema ani moc vzdelani, ani moc zkusenosti. Pokud bude zvolen McCain a zemre, tak bych ji opravdu nechtela za prezidentku. Jsem obycejna zenska, ktera proste letos k volbam nepujde...

0 0
možnosti

wiki5.5

25. 9. 2008 3:33
Re: Pokud je pani Palin opravdu budoucnost,

mozna prave proto

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

25. 9. 2008 2:04
kdysi

mě napadlo, že dnešní svět vzniknul tak, že se nějakou našťastnou náhodou stalo, že se harmonický Svět A a harmonický AntiSvět B smíchaly dohromady. Že prostě někdo rozkopl tu bránu, která dělí svět za zrcadlem a svět před zrcadlem.

Když tak čtu co píšete, nemůže se mi ta idea nevracet... Vy jste moje anti-Já, jinak to snad není možný!

Vy nad paní Palin jásáte, mě děsí. Vám přijde úžasná, já mám hrůzu z jejích hlášek.

Je to žena ve své zaslepenosti nesmírně nebezpečná.

0 0
možnosti

wiki5.5

25. 9. 2008 2:12
Re: kdysi

v cem je zaslepena?

0 0
možnosti

Ginny

24. 9. 2008 22:14
Máte to děsně kostrbatě přeložený

0 0
možnosti

kion1

24. 9. 2008 19:28
Volič Národní strany

Naprostý souhlas pane JochuR^[>-]

Sarah Palin, je budoucností USA-pevně doufám, že McCain uspěje!!!

0 0
možnosti

duhastrecht

24. 9. 2008 21:55
Re: Volič Národní strany

R^R^R^

0 0
možnosti

MMister.com

24. 9. 2008 18:57
bohužel

Po posledních akcích americké vlády a amerického Kongresu vidím bohužel americkou budoucnost dosti rudě. Takže bych se začal dokonce smiřovat s tím, že vyhraje rasistický komunista Obama.

Ale Palinová se mi líbí nejen jako baba, ale i jako politk :)

0 0
možnosti

deravec

24. 9. 2008 19:18
Re: bohužel

Tak ty musis trpet nejen politickou, ale i sexualni uchylkou:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky