Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ginny

1. 8. 2008 17:39
Perversní

Jejda, to je ale hnusné slovo, ještě s tím archaickým pravopisem.

Koho hodláte takto oslovit?

Jakou cílovou skupinu?

0 0
možnosti
JO

Okos

2. 8. 2008 23:33
Re: Perversní

Vás! A zcela zřetelně se to autorovi podařilo.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

1. 8. 2008 16:39
Rozumné slovo..

ještě bych dodal,že pokud se skutečně USA zavázaly, že nás budou chránit nějaké letadlové lodě v případě konfliktu..není co řešit. Obě strany odvedly dobrou práci.

0 0
možnosti
D

dr.bolíto

1. 8. 2008 16:28
S perverzí volených zástupců a jiných menšin

i souhlasím, ale asi nemám tak růžové brýle, abych si myslela, že radar nám tady staví Američané ZADARMO pro NAŠI obranu. A spíš to bude opět problém našich zástupců, ale mám dojem, že naši přizdi***či si nechávají od USA podmínky diktovat, místo aby o nich vyjednávali. Protože nejsem na nějaké radary odborník, musím se spokojit s tím, jaké informace se ke mně dostanou, a bohužel mám pocit, že všechny jsou zkreslené nadšením strany jedné nebo odporem strany druhé. Pak se taky musím zařadit mezi blázny, co se neumí rozhodnout.

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

1. 8. 2008 15:54
Tak jsem holt perverzní

Je zajímavé, jak všichni na blogu Idnes používají podobná silná slova, většinou náhradou za argumenty. Pokud Vám současná zahraniční politika USA připadá jako něco, na co bychom měli vsadit všechno... nepovažuji se za nijak zvlášť chytrého, proto jsem ochoten naslouchat tomu, co říkají ti skutečně moudří. Zkuste se podívat na prognózy vývoje světa a nějak smysluplně do nich dosadit Váš model.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

1. 8. 2008 15:37
Moc děkuji

naprostý souhlas a čeští negramotové budou slintat o padesáti důvodech, jak a kdy opět vlézt Kremlu do análu. Kdyby bylo po mém, zažádal bych US kongres o přijetí ČR jako dalšího federálního státu unie !:-)

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

1. 8. 2008 16:46
Re: Moc děkuji

 No..myslím,že aspoň nějaký zvláštní status by v rámci unie ČR mít mohla. Aby tady nebyl pak takový "lepší" Bronx, a jiný slavný "vynálezy"...;-D

0 0
možnosti
K

kion1

1. 8. 2008 15:36
Volič Národní strany

SouhlasímR^[>-]

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

1. 8. 2008 15:09
s vaším článkem v jádru souhlasím

mám ale 2 připomínky:

1. opravdu si myslíte, že v USA jsou takoví filantropové a cpou nám zadarmo něco, z čeho nebudou mít vůbe c nic

2. myslím si, že úkolem každé vlády je hlavně spravovat zemi prostřednictvím pověření od jejich občanů, protože jedině občané státu jsou nositeli moci, ale z praktických důvodů ji přenechávají svým zástupcům. Ti by se měli řídit v každém případě tím, co nositelé moci chtějí aby dělali, nikoliv, že zvolení zástupci (a jimi schválená exekutiva) bude občanům předepisovat, co mají dělat a co má jako být pro ně nejlepší. Mám za to, že stálá zákládna cizí armády na našem území je věc natolik důležitá, že by si o ní měli občané rozhodnout sami. Vláda má dost prostředků finančních i jiných, aby lidi přesvědčila, co je pro ně nejlepší, nesmí jim ale nic vnucovat.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

1. 8. 2008 15:51
Re: s vaším článkem v jádru souhlasím

1. To jistě ne, ale máme možnost si vyjednat, aby to bylo výhodné pro obě strany.

2. Jme členy NATO a radar bude do NATO začleněn. Tak v čem je problém ? O některých věcech nemohou voliči přímo rozhodovat - v tomto připadě otázky bezpečnosti státu.

0 0
možnosti
SS

stastu

1. 8. 2008 15:03
Jediný, kdo nám zatím vyhrožuje

raketovým útokem je Rusko a to prosím již v páté oficiální zprávě. Írán zas vyhrožuje Izraeli a Američani dá se říct všem těmto zmiňovaným. Ceny kovů jsou opět na nejvyšší úrovní od StV a do toho všeho fušuje ropa a hypotéční krize, kdy s velkým třeskem praskla bublina, kdy peníze nebyly kryty prací a výrobní hodnotou, ale falešnými úvěry z úvěrů a majetky, jež nemají žádnou hodnotu. Co se týče raketové obrany. Nejsem si tak zcela jist, zda-li by splnila svůj úkol, když už nyní je zastaralá a na pováženou i je, že žádný z testů zatím nebyl úspěšný, dala by se maximálně použít ke špionáži a novému typu raket zaměřených na ničení jaderného sila. Ačkoli některé zprávy z BL je nutno brát z rezervou jiné se trefují do černého.

http://www.blisty.cz/art/41796.html

0 0
možnosti