Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pedol

2. 6. 2008 17:00
ad adopce homopáry

BTW statistiky poměru zneužitých chlapců by s největší pravděpodobností dosvědčily ten fakt, že mezi homáči se vyskytuje několikanásobně větší procento deviantů s pedofilními sklony než mezi heteráči. Je jich jen cca 4%, ale nečastěji je slyšet o zneužívaných chlapečcích. Ale o konkrétnějších výsledcích statistik se v politicky korektních médiích stěží něco dočteme. Ona i ŘKC asi moc dobře ví, proč neschvalovat homopárům adopce dětí.

0 0
možnosti

pavomet

26. 3. 2008 11:32
uff

jsem se tou nadmíru složitou stavbou vět, souvětí, odstavců a vlastně i celého článku dobral k prostému/jednoduchému závěru...

to je ale pitchovina tenhle článek. :-©Rv

0 0
možnosti

mfdnes-bulvar

24. 3. 2008 22:26
Zadne prekvapeni

pan Joch je celkem znamy tim, ze si prava vyklada po svem (myslim tim prava obecne, nikoli prava ve smyslu pravni rad nebo pravni normy). dle jeho nazoru si homosexual muze vybrat, ze bude homosexualem, stejne jako kurak si muze zvolit, ze bude kurakem. hm, fakt slusna ukazka toho, jak muze nevzdelanost, nedostatecna informovanost nebo dokonce hloupost slouzit jako nastroj manipulace s davem.

dale, pan Joch je pro zakaz potratu, toto je o nem zname, opet ukazka toho, jak nekoho muze ovladat nekonecna touha mluvit do zivota jinym. pritom ten samy pan Joch obhajuje (zcela legitimne) pravo rodicu na volbu zpusobu vychovy svych deti. ale pravo zeny rozhodnout, zda donosi sve dite? ne, to rozhodne ne, o tom bude rozhodovat pan Joch a jeho prisluhovaci.

s necim v clanku souhlasim, s necim ne. celkove bych rekl, ze je to jen prumerny manipulativni a demagogicky clanek....

0 0
možnosti

Doktor.bota

25. 3. 2008 11:24
Re: Zadne prekvapeni

souhlas, ten joch fakt není normální. se svejma názorama by se hodil tak do devatenáctýho století. ano, vesnickej farář z roku 1890, tak mi pan joch připadá.

0 0
možnosti

cartouche

24. 3. 2008 0:57
Multikulturní Austrálie

Multikulturní Austrálie:

http://www.youtube.com/watch?v=Mo07_YajUug&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=z14XbENxIug

Všichni jsou tam promícháni a žijí v lásce a míru jako bratři a sestry. Akorát asijské čtvrtě jsou takové nějak moc homogenní. Čert ví, v čem to vězí. Australští multikulturní soudruzi si s tím marně lámou hlavy.

0 0
možnosti

cartouche

24. 3. 2008 1:15
Re: Multikulturní Austrálie

Pardon, příspěvek patřil na jiné fórum!

0 0
možnosti

visitor

23. 3. 2008 21:23
homosexualita vs. kouření

"Dnes je homosexuální styk příjemným požitkem a kouření cigaret něčím, čím se člověk ve slušné společnosti nechlubí, nechce-li být považován za vyvrhele." - za tohle byste zasloužil pár facek, ale snad jste se demonstrací vlastní hlouposti potrestal sám. Za prvé homosexualitu si narozdíl od kouření nikdo nevybírá a za druhé ani dnes se s ní většina homosexuálů rozhodně nechlubí, zajděte si na film Venkovský učitel.

0 0
možnosti

SlusnyClovek

24. 3. 2008 1:16
Re: homosexualita vs. kouření

Homosex. styk je možná příjemný, ale příjemný mohl být i před sto lety. Je ale nemravný, dříve se tím lidé nechlubili, dnes je moderní vyznavačství - coming out. To vyznavačství, k tomu je nutí homoaktivisté, kterým nestačí, aby někdo byl homo soukromě. Zkrátka o tom je třeba mluvit, jak o náboženské víře.

Kouření cigaret v česku, na rozdíl od autora - není nijak odsuzované. Kuřáci dál kouří na zastávkách lidem pod nos, i když to zákon zakazuje. V restauracích se kouří, takže buď teplý obed a vyuzený, nebo bez kouření a sníst bagetu.

Souhlasím s tím, nejlépe homosexualitu zakázat či aspon výrazně omezit. Výrazně omezit je ale třeba i kouření. Mluvím o kouření, které obtěžuje druhé lidi, je špatným příkladem mládeži a v práci znamená nemalé prostoje.

0 0
možnosti

Reg

23. 3. 2008 18:15
Jsem homosexuál a TGM si vážím

Jsem celkem hrdý Čech, homosexuál (nebojte, o adopci dětí neusiluji - v tomto za mě Džamila opravdu nemluví) a TGM si velmi vážím (narozdíl od pana Jocha), přestože měl názory, jaké měl. Nedivil bych se, že TGM žádného homosexuála osobně neznal a vzhledem k neexistenci žádných výzkumů se mohl domnívat, že homosexualita je dobrovolné rozhodnutí člověka, záliba, třeba jako to zmiňované kouření. Stejně tak si vážím třeba Karla IV., třebaže by s ním asi mohla být zajímavá debata na téma všeobecného volebního práva žen. Ano, civilizace jsou lepší a horší, vyvíjejí se v čase a jejich kvalitu tvoří spousta drobných věcí, o kterých jsou postupně ochotny přemýšlet a měnit je. Někdo to nazývá pokrok, někdo sebevražda. Někdo si dá tu práci, že jde do hloubky jednotlivých problémů, někdo povrchně hodí vše do jednoho pytle s nálepkou "sebevražedné novoty".

0 0
možnosti

mfdnes-bulvar

24. 3. 2008 22:28
Re: Jsem homosexuál a TGM si vážím

presne, mluvite mi z duse. na lidi typu pana Jocha se vykaslete. on proste nektere veci nechape, nebo pochopit nechce. ostudu dela pouze sam sobe

0 0
možnosti

kion1

23. 3. 2008 10:57
Volič Národní strany

Ještě jednou,karma!!!Precizně a skvěle napsané!!!Bezvadné,precizně napsané!!!R^[>-]

0 0
možnosti

Čonka

21. 3. 2008 12:37
Джамила

Jó panečku , to se jí tady ministruje, skusila by v Kazachstánu vyplodit takové zákony, tý by ji hnali!

Dělal jsem tam pomalu dvacet let takže dobře vím jak se tam staví k homoušem a k výchově svojich džigitů, to se jí tady pěkně  radí. On by jí sám Nazarbaev Nursultán Abiševič  dal . co proto. TAk ať sklapne hubu a hledí jsi svého.[>-]

0 0
možnosti

Vikina

20. 3. 2008 23:42
Nepřátelé společnosti

Škoda, že je to až moc dlouhé, takže to podstatné trochu zaniká. Mně sice problémy s gayi moc neberou a děti by také neměly být brutálně mláceny, ale k tomu snad nepotřebujeme přiblblé zákony. Pokud jde ale o úplné převrácení hodnot, pak má autor naprostou pravdu (a nápady pí. Džamily s tím plně korespondují - jak si asi představuje výchovu dětí, které budou vědět, že jsou netrestatelné a co z nich následně pak vyroste? A jaká bude společnost, tvořená takovými dětmi?) Jako bychom z dějin neznali plno takových praporečníků pokroku, kdy po realizaci jejich ušlechtilých myšlenek zůstaly hromady mrtvol.

O něčem podobném píše Paul Johnson ve své knize Nepřátelé společnosti (a toho snad nikdo z fašismu podezírat nemůže). Doporučuji k přečtení všem, kdo chtějí dožít svůj život v jakž takž stabilizované společnosti.

0 0
možnosti

Gmur

24. 3. 2008 10:14
Re: Nepřátelé společnosti

trestani frovna se biti? To snad ne!

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4501x
Roman Joch, ředitel Občanského institutu, www.obcinst.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky