Práce za šest minut – to je Trenkwalder

Až šedesát lidí denně získává práci díky pracovně personální agentuře Trenkwalder a.s. Stačí kontaktovat Zelenou linku práce a najít pracovní pozici lze za šest minut. Společnost Trenkwalder je pracovně personální agentura, zprostředkovávající lidem zaměstnání už téměř dvacet let. Od doby svého založení se stal rakouský koncern skutečně obrem na evropském trhu práce. „Zaměstnáváme až 80 tisíc pracovníků, zejména v oblasti průmyslu a výroby,“ uvedl obchodní ředitel společnosti Pavel Kačán.

Obchodní oeditel spoleenosti Trenkwalker Pavel Kaeán hovooí na mediálním setkání na stánku JobDNES.czMatej Zeliska, student MU Brno

Cílem společnosti je propojit nabídku a poptávku na trhu práce. Její pobočky se nachází ve dvaceti zemích světa. Průzkum ukázal, že v České republice je nyní přes 4 a půl tisíce pracovníků zaměstnaných právě prostřednictvím firmy Trenkwalder. Tento koncern nabízí zaměstnání ve společnostech jako je Microsoft, Ahold, Nokia, či Asus.

Trankwalder rovněž disponuje tzv. dočasným přidělením zaměstnanců, což je aktuální a přechodné uspokojení poptávky zaměstnavatele. Studenty by mohla zajímat možnost zprostředkování brigád, zejména v letních měsících. K tomu by podle Pavel Kačána měla stačit včasná registrace.

Mezi výhody, které firma nabízí, patří například ubytování v místě pracoviště zdarma nebo příspěvek na dopravu, což vyřeší problém mnoha lidí se vzdálenějším místem bydliště.

Cesta ke společnosti Trenkwalder je poměrně snadná. Kontaktujete-li Zelenou linku práce, lze získat prác za šest minut. Podle zpráv pracovníků call centra tu telefonicky najde práci až šedesát lidí denně.

Více informací o společnosti Trenkwalder naleznete na webových stránkách firmy www.trenkwalder.cz, nebo právě zdarma na Zelené lince práce na telefonním čísle 800 606 707.

 

Zuzana Bočková
Studentka žurnalistiky MU Brno

Autor: Mgr. Jan Josef Kubíček | středa 8.10.2008 8:20 | karma článku: 10,39 | přečteno: 3469x