Chcete pracovat jako zelinář? Přidejte se k „rajčeti“

Rajce.net. Místo pro vaše fotografie. Tak se dá souhrnně nazvat význam webových stránek www.rajce.idnes.cz. I tento pracovní tým hledá stále nové členy – zelináře.

Miroslav Bueek, zakladatel internetové adresy Rajce.net (v zeleném), a spoluautor Jioí BorekMatej Zeliska, student MU Brno

Tento web znamená jednoduchou možnost ukládání a prezentování fotografií pro běžné uživatele i profesionály, a to bezplatně. Fotografie jsou na „rajčeti“ uloženy formou alb ve veřejných i neveřejných galeriích.

„ Chtěl jsem prostě místo, kde bych mohl mít všechny své fotografie a mohl je ukazovat známým,“ vysvětluje vznik portálu Miroslav Buček, zakladatel internetové adresy Rajce.net.

Rajče.net je nyní díky své spolupráci se serverem iDnes jedním z nejnavštěvovanějších webů vůbec. Své v tom hraje jistě to, že systém těchto stránek je snadno pochopitelný. Tím nabízí své služby velmi širokému spektru uživatelů.

„Rajče se rozrůstá a my hledáme nové zelináře“ usmívá se Miroslav Buček. „Nezaměřujeme se pouze na profesionální fotografy. Zajímají nás lidé, kteří mají upřímný zájem a jejich fotky jsou zajímavé,“ dodává jeden ze zelinářů.

V budoucnu chystá Rajče nový projekt. Ke svým fotoalbům si lidé budou moci připojovat krátká videa. „Alba budou fungovat vlastně jako takové osobní blogy“ uvádí Jiří Borek, technik Rajčete.

Jestliže hledáte uplatnění svého fotografického talentu, možná právě Rajče.net je příležitost právě pro vás. „Rajče používám často a ráda. Je to způsob, jak si nejrychleji vyměnit fotky z přáteli,“ říká studentka Gabriela Janoušková.

Zuzana Bočková
Studentka žurnalistiky MU Brno

Autor: Mgr. Jan Josef Kubíček | středa 8.10.2008 21:11 | karma článku: 8,78 | přečteno: 1496x