Proč ne-volit komunisty, ČSSD ani ODS ?

Před 20ti lety jsme si přáli svobodu, ale také vládu odborníků. A jaká je dnes realita ? Chlapci z KSČM, ČSSD a ODS se nám smějí, až se za svá sexy bříška popadají.

Proč tedy dnes ne-volit komunisty, ČSSD a ODS !?!

O komunistech dnes již snad nemusíme mluvit, přesněji - mluvit s nimi. Sice nás ODS neustále mobilizuje. Vždyť předseda Filip s údajnou vlaječkou STB, vlídný bachař-poslanec Vondruška, či další z demokratů s třešničkou s. Grebeníček ml. to je skutečně pekelná trojice. Avšak pokud bychom dnes měli alespoň jednu slušnou politickou stranu, pak bychom byli trochu dál.

Co další z "opozice", v tomto případě smluvní, tedy ČSSD ? Partaj, která zruší vládu v době krize a v době našeho předsednictví EU. Za chápavého vyčkávání Klause, našeho konzervativního ekonoma z východu. Soc-dem se nám prostřednictvím Grosse či Škromacha upřímně smála a směje. Proběhlo pastelkovné, poněvadž zdroje tu byly, jak řekl Špidla, ale myslel tím státní dluh. Všimněme si, že třeba exministr financí Sobotka ještě dnes tvrdí, že ve státních příjmech je jakýsi "polštář" !  Polštář za bilion Kč ? Nerozumím, pokud tedy neuvažuji ve smyslu, ať si ostatní půjčí, zatímco já se svými blízkými jsem již dávno za vodou. A předseda "péčko", náš další novopečený taťka, přechází do útoku s podporou krasobruslení. V době kdy normální lidé chtějí především zdraví a práci. Když i soudruzi odboráří alespoň "dočasně" couvli. Já bych se zeptal poslankyně Gajdůškové, není toto ona zmíňovaná vlastizrada ? O lživých, či minimálně nesmyslných volebních titulcích ČSSD v médiích nemluvě.

A co naše jediná pravicová ODS vedená dvojicí Topolánek - Bém, dvojicí která je v 95% názorové shodě ? Dle mého sebevražedná kombinace, nejen pro ně samotné. Modrá realita je vše prodat, nejlépe kamarádům podnikatelům, samozřejmě podle zákonů takových právnických a dokonce ústavních es jako je plzeňák Marek Benda. Nebo i připomeňme, Bém, olympionik a zároveň i mluvčí jakéhosi p. Janouška, ten Bém který za 8 let v úřadě pouze cestuje a slibuje, např. "čisté a bezpečné město", rozuměj hl. m. Prahu. Výsledek je ten, že primátorova "obecní" policie odklízí sníh a na Václaváku kde za komunistů kralovali veksláci, tak dnes za pravicové ODS jsou tam feťáci a asociálové. Na Václaváku, rozuměj tedy přímo v samotném centru města. Prý ale naštěstí existuje jakási linka na ombudsmana přes čistotu a zeleň, linka na omudsmana Béma. To je výsměch.

A co třeba menší strany ? Další kdysi nadějní, Bursíkovi zelení bohužel skončily s děvčaty "Katuškou", Kuchtovou a Zubovou. Škoda. O Kocábovi nemluvě.

Věci veřejné upřímného Johna vypadají pouze jako česká mutace Playboye, ale nerad bych mu křivdil, jak se říká, uvidíme.

A nakonec TOP09, strana pouze jednoho muže - p. Schwarzenberga, bohužel. Poněvadž čelní místa kandidátek zaujímají Parkanová, Severa, Šmucler /ex/, či např. také jakýsi signatář Bémovi povolební dohody o Jančíkovi. Takže to vypadá pouze na další pokus, ale pokus naprosto nezbytný. Je dobře jít volit, sice i píšťalky už zakazují. Chtějí mít klid na práci.

Mějte se báječně a občas se jim taky zasmějme.

 

Autor: Jiří A. Novotný | pátek 12.3.2010 9:15 | karma článku: 12,29 | přečteno: 858x