Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

pivopad

23. 1. 2012 20:34
Po česku

Vysokopecní a ocelárenská struska je tady už hodně dlouho, předci asi věděli proč ji nevyužívají, bohužel ziskuchtivost podnikatelů ranného kapitalismu posametového podvodu se tady projevila v plné síle.Nedělám si iluze, a sazím se o malé pivo že opravy zaplatíme všichni z daní.Pár roků nikam vedoucích soudů desítky posudků, mlžení, změna vlastníku firem,změna názvu(ODS Eurovia)umrtí eventuálních viníků a další důvody,,,,takže tak asi:-)

1 0
možnosti
PH

petrph

23. 1. 2012 19:17
nekvalitní stavebí dozor je věc jedna

Smlouvy podepsané zodpovědnými činiteli, ze kterých by jasně vyplývalo, že si ŘSD objednalo nekvalitní podklad, je věc druhá,ty asi Eurovia nedohledá  - tomu by předpokládám pak by měla odpovídat i "nekvalitní, tedy snížená cena..Ale ta se asi ve smlouvách dohledá těžko..:-)

0 0
možnosti
K

kaktusak

23. 1. 2012 19:01
V jiných zemích je investorem často taky stát

a přesto jsou tam dálnice kvalitní. Tedy stát není špatný hospodář, ale stát řízený současnou vládou je špatný hospodář. Ta se totiž snaží obohatit na náš účet a dokázat si zároveň platnost svých dogmat.

0 0
možnosti
R

raks

23. 1. 2012 18:57
udělejte si pořádek v informacích

Dálnice se začala stavět dřív, než projekt VV spatřil světlo světa. Po mnoho let se tam kapsovali příznivci ODS a ČSSD, všechno bylo v pohodě. Takže svoji kritiku proveďte poněkud adresněji. Já bych to řekl asi tak: "Světový unikát, díky úplatkům politickým stranám a kmotrům ČSSD máme průšvih na každých deseti metrech dálnice". A žádný audit bych nedělal, idiotsky zvlněnou dálnici si přece nikdo neobjedná. Smluvní pokuta, sankce, odstranění následků na náklady zhotovitele. Co Vy na to, inženýre?:-)

0 0
možnosti
PH

petrph

23. 1. 2012 19:31
Re: udělejte si pořádek v informacích

Když ona právě ta dálnice hned zvlněná nebyla (to by byl teprve unikát pro surfáře), nakonec předpokládám že stát při převzetí hotové stavby provedl nějakou kolaudaci a podepsal, že přebírá stavbu bez větších námitek. Tudíž, menší audit a klidně soud na téma co vlastně způsobilo nebude škodit.

Nakonec, o oprávněnosti reklamace se s Váma bude obchod dohadovat,, i když se Vám rozpadnou nové boty po měsíci nošení...

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1830x
Věřím, že každý má právo na svůj názor. Věřím, že každý má právo svůj názor změnit. Je to jeden z důvodů existence tohoto blogu :-)