Plány na Neděli? Přijďte se bavit na Zahradní město. Malinovka 2012

Přijďte si užít den zábavy, hudby i tance a zároveň podpořit dobrou věc. Odpočinou si od sociálního marastu posledních dní a připomenout si, že jsou pořád i dobří lidé na světě …

Snažím se být člověk činorodý a prožít svůj život aktivně (v rámci mezí). A proto bezpochyby zavítám tuto neděli na akci zvanou Malinovka 2012. Pro návštěvníky bude přichystáno spousta zábavy. Aktivity se najdou pro příslušníka každé věkové skupiny-od nejmenších po nejstarší. Spousta soutěží o drobné, avšak zajímavé ceny. Vystoupení nadaných muzikantů. Ukázky z dílny nejlepší taneční školy v Praze. Vše pod patronací MČ Prahy 10 a jejího starosty p. Richtera (snad v tom nebude žádná levárna …). Skákací boty, skákací hrad. Tvůrčí dílny, ruční práce. Prostě a jednoduše zajímavý a nabitý program.

 Až potud by tento článek byl obyčejným reklamním tahákem. To, ale není hlavním cílem. Jde spíš o to ukázat, že i v dnešní době jsou lidé, kteří jsou ochotní zadarmo, bez nějakých velkých fanfár a za cenu hodně nervů, probdělých nocí a velkého stresu připravit bohatý, hodnotný program pro ostatní. Jak to všechno proběhlo a probíhá?

 To se prostě jednoho dne sešly tři slečřny vymyslely projekt. Zařídit jeden den, který by byl plný zábavy, tance, hudby a pohody. Našly podporu v jednom nejmenovaném grantovém programu a získaly drobnou finanční pomoc. Pustily se do organizování. Začaly shánět sponzory na hmotné dárky do soutěží, komunikovaly s radnicí Prahy 10, prostě prošly a procházejí organizačním maratónem od A až pomalu do Zet. Všechnu práci (telefonování na všechny strany, zařizování kapel, zvukařů, techniků, všechna možná povolení, účast účinkujících, workshopy, všechny možné atrakce …) dělají zadarmo, bez nároku na honorář, tak říkajíc pro dobrý pocit. To mi přijde docela fajn. V dnešní době, kdy se to všude hemží krabicemi od vína, elektronickými knížkami za miliardy  … je povzbudivé, že na světě jsou pořád ještě lidé, kteří dělají věci pro druhé nejen pro peníze …

 Akce má i dobročinný podtext. Budou zde připraveny výrobky z různých workshopů, které budou moci návštěvníci zakoupit a podpořit tím konkrétní dobročinné projekty. 

Takže kdy a kde?

Neděle 10.6.2012 od 10:00, nově vybudovaný park Malinová na Praze 10-Zahradním městě

Více info o akci http://www.malinovka2012.cz/

 

VSTUP I TOČENÁ MALINOVKA BUDOU ZDRAMA! 

Autor: Jan Kratochvíl | pátek 8.6.2012 14:22 | karma článku: 9,22 | přečteno: 726x