Může lživá a nefér kampaň přinést dobrého prezidenta?

 Zeman chce být prezidentem nás všech. Ty kdo ho nevolí ovšem označuje za menší Čechy než své voliče. To je paráda!

http://budejovice.idnes.cz/letaky-podporujici-zemana-dcr-/budejovice-zpravy.aspx?c=A130123_102232_budejovice-zpravy_jkr

 Tak takhle se dělá kampaň za slušného a poctivého prezidenta. Nevím moc, co na to říci. Možná bychom mohli parafrázovat Zdeňka Pohlreicha >Když je bordel v kuchyni, bude nutně bordel i na talíři< , tedy když je hnusná, neférová kampaň, jaký je asi kandidát a potenciální prezident, který stojí v jejím čele?

 Nemíním vyvracet jednotlivé informace uvedené v tom pamfletu. To snad ani nemá smysl. Celkové vyznění letáku je ale dosti nebezpečné. Nevolíš-li Zemana, nejsi správný Čech. Nevolíš-li Zemana, nepatříš do České republiky … kam až bychom s tímhle mohli dojít? Jestli je to míněno dosti vážně, co by to znamenalo v případě zvolení Miloše Zemana? Prezident má být prezidentem všech občanů, ne jen těch, kteří ho volili a jsem zvědavý jak by se Miloš Zeman postavil k statisícům či milionům voličů, kteří podpořili Karla Swarzenberga a kteří podle něj nejsou dostatečně čeští … ???

 Je možné, že leták není dílem oficiálního volebního štábu Miloše Zemana. Je dost možné,že ho jenom s jeho tichým souhlasem  vyrobil nějaký nadšený podporovatel. To je v zásadě jedno. Miloš Zeman by se měl od této práce okamžitě distancovat, protože pokud to neudělá, tak s popsaným souhlasí. A pokud s touhle ubohou sprosťárnou souhlasí, tak se sám diskvalifikuje z šance být dobrým prezidentem ...

Autor: Jan Kratochvíl | středa 23.1.2013 13:04 | karma článku: 21,52 | přečteno: 848x