Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

estrellia

8. 3. 2012 5:16
Výborný článek

Perfektně napsáno a úvaha o tom, že je nakonec jedno jestli půjčoval či uplácel je správná. Já kdybych někomu dlužila tak dokud nebudu mít na vrácení, tak bych se mu taky nepostavila na odpor...proto je lépe si nepůjčovat od lidí, se kterými pracujeme..

0 0
možnosti
V

vsevedec

7. 3. 2012 18:37
Naprostá pravda

Jen absolutní hlupák nebo zaměstnanec divize ABL pro psaní příspěvků do médií s vámi může nesouhlasit. Karma pro vás R^R^R^

2 0
možnosti
TB

guam

7. 3. 2012 18:58
Re: Naprostá pravda

dobrá, kamarád mi půjčí 50 000Kč , protože je potřebuji na dostavbu domu,mám to brát jako úplatek anebo půjčku, když bude vědět, že si na to nemám šanci uspořit. Je normální když jsa členem nějaké strany budu požadovat  po něm aby hlasoval pro loayalitu strany na schůzích koalice pro vlastní stranu. Bude částka braná jako úplatek,když to má logiku že členové jedné strany by měli držet při sobě, a nikoliv proti sobě, no já tedy nevím. Ale toto mi připomíná stejnou situaci jaká se dnes řeší

0 0
možnosti
R

raks

7. 3. 2012 18:09
tak o p. Bártovi jste napsal

a teď nám připravte blog o IZIPu. Dvě miliardy v pr.... (no v pračce ne..)

Tož do toho, agilní hošíku ! Vy jste ten světa znalý a spravedlivý...

Kdy můžeme čekat soud za promrhání peněz pojišťoven?

0 0
možnosti
AP

AntonínP

7. 3. 2012 18:22
Re: tak o p. Bártovi jste napsal

JJ a když napíše o IZIPu, tak budete psát, ať raději napíše oMostecké uhelné. Svinstvo jako svinstvo, o každém je třeba pro začátek alespoň psát.

0 0
možnosti
HM

ladhela

7. 3. 2012 17:43
přesně tak

pěkně  a výstižně popsáno ..karma R^

6 0
možnosti
JK

Kubri ml.

7. 3. 2012 17:20
Jasně, zase ten zlej a bohatej Bárta...

Nejdřív si všechno znovu shlédněte a pak pište. Bárta půjčoval dle výpovědi lidem, které znal léta a proto v tom není nic blbého. Pokud napíšete, že Bárta uplácel, tak nectíte presumci neviny a je to zatím "křivé obvinění." To je taky nemorální a nectižádostivé, když už o tom tak krásně píšete.

Další věcí je, že tam radši budu mít Bártu, který je třeba odposlouchvá a třeba platí lidi (ALE ZE SVÉHO,) než ty "hodné" politiky, kteří sice neporušují zákon, ale přihrávají svým známým, svým matkám, manželkám a nevím komu miliardové zakázky z našich daní - z našich peněz.

Co myslíte, že je lepší? Když někdo někoho zaplatí ze svých peněz a očekává loalajitu nebo když někdo přihraje miliardovou zakázku své matce v důchodu, která se shodou okolností rozhodla na smrtelné posteli podnikat?

1 0
možnosti
N

Nanifak

7. 3. 2012 17:26
Re: Jasně, zase ten zlej a bohatej Bárta...

Víte? V

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1830x
Věřím, že každý má právo na svůj názor. Věřím, že každý má právo svůj názor změnit. Je to jeden z důvodů existence tohoto blogu :-)