Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D;-D;-D Mám to úplně stejně. jen nejsem sprostá. Každý den cestou do školy (cca tři kilometry od města) potkávám jednoho maníka, který za dobu od září, kdy jezdím, ani jednou nesvítil. zpočátku jsem na něj blikala, ale asi je to dobrodruh nebo maniak, který se rozhodl někoho zabít. Je to marné, nesvítí stále. Mlha, tma, déšť, nic ho nedokope k rozsvícení.

Snad taky nekřičíte na mě. ;-D

0 0
možnosti
JB

Řidiče kteří mluví s Vámi naštěstí také neslyšíte. Nic ve zlém.;-)

0 0
možnosti
JS
PK

No, běžná komunikace, někdo si to odříká nahlas,někdo to prožívá vnitřně, ale furt lepší než tento způsob uvažování v autě: ,,Ten chodec váhal, kterým směrem se má vydat, a tak jsem ho přejel“.;-D

0 0
možnosti
RE

Lidi z toho ježdění furt nadělaj. Mě to nevzrušuje, jedu tak, jak to jde. Pro mě za mě pojede klidně i Rolls-Royce za Trabantem. Aspoň budou mít konečně v klubu o čem povídat:))

1 0
možnosti
VV

;-D teda za Trabantem, nebo Wartburgem to opravdu nebyla zadna slast. Jednou jsem se dostal do Stau u Rostocku obklicen temi Trabanty a Wartburgy. To bylo opravdu o preziti.

1 0
možnosti
BH

I tohle má řidičák?8-o

0 3
možnosti
JS

Ano, pani Belo, i tohle individuum se jmenem Jitka Suchankova ma ridicak. Omlouvam se. Dostala jsem ho pred mnoha lety na prvni pokus 

0 0
možnosti