- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
zabijačkový mls, to je jako burčák. To se nedá skladovat a musí se to zkonzumovat hned.
Zabíjačkové výrobky mají trvanlivost max 3 dny, nakrájené do 24 hod. Pokud Vám to Krkovička prodává ten 3 den, měl by Vás upozornit na nutnou konzumaci tentýž den, čímž by riskoval odpor zákazníka, nedoprodání dodávky, její likvidaci a ztrátu - výsledek by byla zatím nevídaná cedule na dveřích - čerstvé zabijačkové výrobky v prodeji každé úterý a pátek po 14.00. Je to daň za obsluhu na venkové. kde příjde denně 30 zákazníků, když neprší, a kolísá poptávka - jeden týden se prodá všechno do 1 hodiny a druhý týden už jsou lidé přejedení a chtějí zase sladké a jitrnice prostě dáte bobíkovi. V kauflandu to projde letákem a TV a 2 tis a více zákazníků vše skoupí příp. co se neprodá se vrátí dodavateli a nezaplatí. Jasně, i spotřebitel na venkově chce denně nejlépe teplé a čerstvé uzeniny, ale dodavatelé Vám nebudou denně vozit 6 jitrnic, nebo budou, ale jejich cena bude 2-3 násobná.
Máme ve vedlejší vesničce Pana řezníka a obsluhu,které se každoročně na konci roku jdu poklonit s maličkostí za zády a nedovedu si představit popisovanou událost. Snad selhání...