Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

10. 8. 2010 21:59
Nám by stačila volná středa.

To by bylo bezva!!

0 0
možnosti
M

madi

10. 8. 2010 21:17
brecite dobre, ale na spatnem hrobe

Interpretace tzv. klouzavych prazdnin v clanku je uplne zcestna. Jejich princip je jiny.  Prazdniny jsou dvoumesicni, ale rozlozeny v ramci republiky ruzne. Napr Cechy od 15. cervna do 15. srpna, Morava od 15. cervence do 15. zari. Podobne je to jiz ted u zimnich prazdnin.

Takovy je navrh Asociace CK a bez problemu uz dlouho funguji klouzave prazdniny napr. v Nemecku.

Nyni se zajem o zajezdy v Cesku kumuluje do dvou mesicu, a to je dost nevyhodne, protoze prave v techto mesicich jsou ceny ubytovani u more nejvyssi a v dobe, kdy je  levneji, Cesi se skolnimi detmi tam kvuli jednotnym prazdninam nemohou jet.. Takze nejde o zajem cestovek, ale o to, aby si lide, kteri maji omezene finance, mohli vybrat levnejsi dovolenou.

0 0
možnosti
A

Amoniak

10. 8. 2010 21:46
Re: brecite dobre, ale na spatnem hrobe

Ne, nejde o žádnou scestnou interpretaci. Bohužel se skutečně nějací "odborníci", dokonce snad z MŠMT dopouštěli návrhů na takové vyučování ve stylu chvíli jóóó a chvíli zas nééé.

Celkem tu blbost chápu, hoteliéři by pár korun navíc vydělali. Nechápu tu publicitu které se takové blbosti dostává.

0 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem z rodu "psavců", kteří ačkoliv mívají určité odmlky z nejrůznějších důvodů (nepochopení manžela, časový press, nová láska ap.), vždycky se k psaní vrátí, protože bez něho prostě nemůžou být. S tím nic neuděláte. Publikuji kde se dá, knižně zatím vyšlo pouze Možná jsem blázen... (s odstupem času si myslím,že určitě), v nejasné fázi těsně před vydáním, avšak zbržděno krachem nakladatelství Olympia, je knížka Udělejte se mnou něco! (viz http://www.databazeknih.cz/knihy/udelejte-se-mnou-neco-78886). Stále mi slibují vydání a stále se to odkládá :-(

Na Facebooku Araby a Turky za "přátele" nepřijímám, stejně jako americké lékaře a vysloužilé vojáky. Sledujte mě na Facebooku nebo také na Twitteru:  @ji_tuska

 

Seznam rubrik