Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Švédské manévry Aurora 2017 - tajný plán Stocholmu "na obsazení území zemí kolem Baltu, či dokonce na obléhání Prahy a ukradení zbytku Rudolfových sbírek"?

O těchto masivních třídenních masivních manévrech za účasti 20 tisic švédských vojáků, které zrovna probíhají, se v našich mediích moc nedozvíte. Mají se všechny státy které mají historickou zkušenost s pobytem švédské armády na svém území nebo dokonce se svým obsazením obávat útoku? Pokud by se používal stejný přistup pak by se dokonce mohly objevit podobné úvahy ako ty v parafrázi titulku.

2 0
možnosti
MV

To strašení Ruskem je jen mediální manévr, jak odpoutat pozornost občanů EU od migrační krize. Například to ruské vojenské cvičení Západ 2017 bude probíhat za účasti západních pozorovatelů, tak proč ta hysterie. Potvrzuje to i to, že největší hysterie je nyní v Německu, kde jsou volby.

2 2
možnosti
ZJ

Hezky dlouhý článek a ještě hezčí je sice krátké ale přesné zhodnocení paní Pavlíkové.

0 0
možnosti
OP

Pnutí mezi USA a Ruskem je trvalé a masivní propaganda funguje na obou stranách. Obě strany vyčkávají, kdy udělá protivník chybu. Majdan byl chybou západu a Rusko to bleskově využilo k okupaci Krymu. USA chce dostat Rusko na kolena, jeho nerostné bohatství je asi hlavní hnací silou. Jenže dostat Rusko na kolena je velmi nereálné, protože v této zemi jsou lidé ochotni vypustit za vlast duši a to amík zlatokop nikdy nepochopí

4 7
možnosti
LB

Kam na ty informace, probůh, chodíte?

6 2
možnosti
Foto

Za problémy s Krymem může mezinárodní společenství, protože dosud nebylo schopno vypracovat a schválit pravidla pro secesi. A současně i Ukrajina má máslo na hlavě, protože nebyla schopna za dvacet let zorganizovat přislíbené třetí referendum o nezávislosti Krymu.

3 8
možnosti