Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

21. 11. 2011 10:13
ony i ženy mají svoje mušky

moje rada je jen: Naučte se mít ráda ty jeho mušky a čeká vás možná hezký život ve dvou........nebo s tím bojujte a "vylepšujte" ho a máte "svůj boj" taky na celý život.;-)R^

Život bez mušek je nuda.....a život s mucholapkou dokonce nesnesitelný;-)

0 0
možnosti
A

Alfie

20. 11. 2011 22:28
Tak tento "syndrom" mi byl náležitě vysvětlen :-)

0 0
možnosti
A

Alfie

20. 11. 2011 22:31
Re: Tak tento

Prý: Muži byli odjakživa lovci a ženy sběrači. Takže my, muži, máme zrak stvořený k tomu, abychom zahlédli sebemenší pohyb (kořist), kdežto ženy umí spatřit i drobné, nehybné předměty - plody v hustém křoví. Joo, až se ty věci v lednici budou hýbat, najdu je tam.

Na tohle geniální vysvětlení mám (zajisté neméně geniální :-) odpověď:

"Miláčku, až se ty věci v lednici budou hýbat, bude něco FAKT špatně!" :-)

0 0
možnosti
S

standysman

20. 11. 2011 21:39
Tak na mytí

začátky bydlení ve dvou jsou sranda. Myčku jsme kupovali (respektive já, jako dar) hnedka po asi 2 měsících. Nejdříve lednice, pračka, vysavač, mikr. trouba. Ostatní hledaní asi záleží na daném člověku. Nechápu proč bych měl hledat vlastní trenky, či košili, taky máme jenom pár kusů nábytku neb do paneláku se toho moc nevejde, takže když na oblečení máme jednu skříň a jednu komodu, tak snad nejsem slepej, abych našel svoje věci. Ale jak jsem psal, asi záleží na lidech. Taky nemám ve zvyku pohazovat špinavé prádlo po bytě, potřebu vykonávám vždy v sedě (i když se trefíte, tekutina narážející na hladinu vody se stejně rozstříkne všude okolo, takže to tam pak smrdí jak na veřejném wc) nádobí po jídle dám do myčky apod. Takže osobně nechápu jak si různá pohlaví stěžují na prkotiny, stačí používat mozek, vytvořit si zvyk a soužití je bezproblémové již několik let a nikoho to neomezuje. Ono žít ve vztahu není to samé jako být sám a to si většina lidí neuvědomí. Párům zdar.

0 0
možnosti
GP

bertmax

20. 11. 2011 21:26
Mě i po

dvaceti letech naprosto fascinuje manžel,který kouká do lednice a ptá se kde máme máslo,případně do skříně a ptá se kde má košili.Jenom čekám kdy se zeptá kolik těch dětí vlastně máme;-D;-D

0 0
možnosti
RP

tata01

20. 11. 2011 22:01
Re: Mě i po

no jestli jste jako moje přítelkyně, která není schopna dávat věci v lednici na svoje místa tak se ani nedivím:-)

0 0
možnosti
BR

Stobka

20. 11. 2011 20:57
a bude hůře

zvykejte si

0 0
možnosti
MK

Mama Kami

20. 11. 2011 20:44
kaczka.one@seznam.cz

Jde-li o syndrom "kde mám(e)", mohu vás ujistit, že to se nikdy nezmění. Ponožky, slipy, doklady, mobil... pak předměty v ledničce (kde je mléko?), dá se na a to zvyknout a smířit se s tím. Zatím mě ale stále ještě vytáčí typicky mužské požadavky na kooperaci při některých "mužských" úkonech v domácnosti, jako je výměna žárovky ("podrž mi to světlo, zůstaň tady, nepokládej ho nikam, ano, teď mi to podej - přece nebudu pořád slézat ze židle") a bez zajímavosti není ani mužský přístup k vrtání otvorů do zdi, to my potvrdilo několik přítelkyň; spočívá v nezbytné asistenci partnerky s puštěným vysavačem, kdy hubice musí být umístěna pod zamýšleným otvorem během celého procesu vrtání. A věšení garnýže, to je taky lahůdka. Sama jsem jich několik navrtala a pověsila... sama. Ptala jsem se drahého, proč takto činí. Že jak by se mu líbilo, kdybych na něj při vaření pokřikovala "podej mi sůl, přines mi hrnec" atd. Prý mě má rád kolem sebe, když něco dělá. Co naděláme.

0 0
možnosti
UH

Uhert Huiten

20. 11. 2011 21:00
Re: kaczka.one@seznam.cz

co se týká vysavače pod vrtanou dírou buďte ráda, že tam tu hubici držíte... zkuste ji tam jednou nedat a budete utírat prach i z nábytku ve vedlejším pokoji ;)

2 0
možnosti
ŠA

s.m.

20. 11. 2011 20:32
:-))

:-)Moc hezké, baviloR^ Připomíná mi to totiž naše začátky spolubydlení;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 663x
Mám ráda všechno překvapivé, nové a zajímavé ( dle mého přítele chorobná uchylka vše si osahat ). Dále svíčkouvou, pátky a cestování s nejasným cílem, jen tak se spacákem. Baví mě malovat a to čímkoliv na cokoliv. Nesnáším monotónní věci a situace.

Seznam rubrik