Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

miyu

25. 8. 2011 10:31
Lasky na prvni pohled...

Ja uz jsem letos tech lasek na prvni pohled vystridala nekolik. Televizni stolek z masivniho dreva (manzelovi se pri pohledu na cenu protocily panenky, ale kdyz ten stolek "tak presne pasoval k ostatnimu nabytku a ten stary skleneny je na nic a jen na nem jde videt kazde smitko prachu"), elegantni kozacky (na ty jsem si syslila z "nemanzelskych" penez, kdyz se me manzel zeptal kolik staly tak jsem mu rekla cenu o 50% nizsi a i tak mi rekl ze jsem se zblaznila "tolik vyhazovat za boty"). Dale to byly bile slunecni bryle Oakley Frogskins ("ano, ja vim ze uz mam asi 7mero slunecnich bryli, ale zadne s bilyma obrouckama!") a momentalne prozivam velkou lasku k jedne naaaadherne sale, jejiz cena odpovida asi polovine meho platu, ale hned jak zase neco nasyslim bokem, tak vim ze pro ni budu utikat do obchodu div si hnaty neprerazim....

0 0
možnosti
EN

mujercita

25. 8. 2011 8:25
Však jo, to znám

Svého času jsem měla ve zvyku chodit do Donate, protože jsem měla zrovna takovou příhodnou půlhodinovou pauzu hned vedle. Pak už mi to bylo trapné, protože až na jeden svícínek jsem tam nikdy nic nekoupila, ale přesně jsem věděla, co bych si pořídila, kdybych na to měla prachy a v neposlední řadě taky vhodný dům. A prožívala jsem to tak hluboce, že mě vždycky zdrtilo, když něco prodali (třeba paraván za padesát tisíc, no nekupte to). :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 663x
Mám ráda všechno překvapivé, nové a zajímavé ( dle mého přítele chorobná uchylka vše si osahat ). Dále svíčkouvou, pátky a cestování s nejasným cílem, jen tak se spacákem. Baví mě malovat a to čímkoliv na cokoliv. Nesnáším monotónní věci a situace.

Seznam rubrik