Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejhorší kombinaci,co jsem zažil,je hladová žena s PMS.Párkrát už mi šlo skoro o život;-D

2 0
možnosti

PMS je jen sugesce, neevropske kultury to neznaji. Zeny z jinych kraju se jen smeji, ze jsme schopni vymyslet takovou blbost. Drive to byly blednicky...a ukazalo se, ze nic takoveho neexistuje. 

Ale znaji menses. Prosate v patriarchalnich spolecnestvich je zena jina, nebezpecna. 

PMS ma podle nejakeho vedeckeho vyjadreni asi 150 symptomu, od boleni hlavy, nevyspani, bolest nohou. Tim padem to museji mit i muzi. ;-D

Zkuste zapomenout na menstruacni kalendar a uvidite, ze se nic nedeje. zadny PMS. 

Hned pode mnou je prava sovinisticka reakce. A muzi nas maji tam, kde ans chteji mit.

0 0
možnosti

Je velký problém, že ženy s těmito problémy dělají třeba soudkyně.

2 0
možnosti

Muzi jsou dokonali. V

0 0
možnosti

Šmarjá, co je to tady za Práška? Chlape práškovej, říká vám něco slovo empatie?

1 1
možnosti
Foto

J31a67n87a 20M24a78j16o51v61á

17. 6. 2013 22:29

Uf, tohle mne naštěstí nikdy v životě nepotkalo, protivná jsem prostě furt stejně a nepřetržitě - cyklus necyklus :-). Ale napsáno se švihem. Díky.

4 0
možnosti
Foto

Pro zeny a ozyvaji se muzi a proc asi? Je to vice nas problem jako zensky. Ty se po PMS pak jen usmeji, omluvi, pohladi a kdyz ji chlap miluje tak si rekne, "no jo, co mam delat? Zase PMS". Ale me osobne to uzira zdravi a nici zbytek zivota. Je mi lito ze se tohle muselo prave stat mne a to ne po prve, musim dodat. mam na takove stesti. P PMS bych mohl napsat roman.

2 0
možnosti

Žena která nezvládne svoji agresivitu má skončit jako násilnice před soudem pro opakované epizody domácího násilí. A podrobena léčbě na soudní příkaz a ochrannému dohledu. A  pár facek takto vyvádějící ženě má být pokládáno za přiměřenou obranu.

0 0
možnosti

To je krásně, přehledně a přesně řečeno R^:-)

0 0
možnosti

Premenstruační syndrom je VYSADOU žen.  Neoprávněnou výhodou a měl by být léčen a ze zákona postihován. Víte, dámo, já chci mít taky krámy.. mít prostě tejden v měsíci ve kterém mi bude  společnost tolerovat snížený výkon, výkyvy nálad, zlobu a bezdůvodnou agresivitu na okolí  včtně nejbližších etc a ještě mít tu drzost požadovat od nich za takovéto moje  chování ještě  pocopení a empatii (chucpe !).  Jenže já jsem chlap, já mám smůlu, po mojich hormonálních výkyvech neštěkne pes.  Tvrdím že menstruační syndrom je sociální konstrukt jakýsi společenský konsenzus který ženám dovoluje být  agresivní zlé, naštvané bez důvodů a vylůévat si zlobu na okolí.  A myslím, že by v rámci genderové rovnosti neměl být ženám dále tolerován. ;-D

2 4
možnosti
Foto

;-D tak rozhodně souhlasím, že větší problém jako společnost momentálně nemáme;-DR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 612x
Autorka humoristických knih, detektivních románů a knih pro děti. Vedlejší profesí optimistka, která hledá v lidech to lepší. Ráda cestuje, poznává nová místa a lidi. Věří, že smích prodlužuje život a dokáže zázraky. Píše, protože ji to baví a taky proto, že bez psaní žít neumí.

 

 

Seznam rubrik