Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Welcome in Phoenix. Verim, ze se vam bude zde libit. Poznate pocasi, ktere neznate Bude sucho (tak 9% vlhkosti do pulky cervna), horko (32 az 38 stupnu odpoledne), azurova obloha skoro porad a sprchy jen nekdy (jako vcera asi pulhodinu). Pri nakupu spotrebniho zbozi davejte pozor. K cene kterou vidite, musite jeste pridat dan (mistni DPH), Kazda cast velkeho Phoenixu ma jinou sazbu. Na konec doporucuji navstivit Sun City, tedy mesto duchodcu a hlavne se seznamit co duchodcum nabizi a na jakych principlech je zalozeno. Skoda, ze vas nemohu pozvat a provest osobne. Odletam do CR v utery. Proto vam preji Good luck.

2 0
možnosti
JL

Takové počasí je podle mého gusta! "Bohužel" jsme se přesunuli do hor, a tam je to o něčem jiném. Sněžilo, pršelo, nakonec i svítilo, a dalo mi to tak zabrat, že jsem se v noci přikrývala i ručníkem, jak jsem byla promrzlá. Příště určitě přibalím do kufru lehkou deku. Jinak jsem nadšená! Příroda jedinečná, lidé velmi komunikatvní.

Díky;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 612x
Autorka humoristických knih, detektivních románů a knih pro děti. Vedlejší profesí optimistka, která hledá v lidech to lepší. Ráda cestuje, poznává nová místa a lidi. Věří, že smích prodlužuje život a dokáže zázraky. Píše, protože ji to baví a taky proto, že bez psaní žít neumí.

 

 

Seznam rubrik