Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

WetSinglet

14. 2. 2012 14:21
)))

vaše starosti a Rotchildovi peníze...tak nějak to vždycky říkal můj táta...a čím jsem starší, tím víc tomu rozumím :-) Založila jsem si profil...ale vlezu tam jednou za tři měsíce...když mi chce dítě něco na fb ukázat....ale co nedělám - netrávím hodiny a hodiny prolézáním nástěnek, profilů a statusů lidí, které znám nebo bych mohla znát...:-) na to fakt nemám čas :-)

1 0
možnosti
DMJ

Constantin

29. 3. 2012 13:04
Re: )))

Některé komentáře fakt nedovedu pochopit, ať zabrousím na jákekoliv téma, vždy se najde nějaký rýpal, který to vztahuje na mě. i tak děkuji za názor.

0 0
možnosti
JK

Kubri ml.

9. 2. 2012 12:21
No..

Nic nemám proti Facebooku. Ať tam lidi jsou a ať si zvyšují seběvědomí..

Jen chci upozornit, že smazáním ICQ atd.. mi započal dlouhodobě trvající vztah s mojí nynější ženou a nehodlám ho ohrozit zase tím, že si nějaký Facebook atd. založím. Facebook jsem měl 2 měsíce a nedělalo nám to dobrotu. Je to nástroj a zbraň pro závistivce..

A ještě něco. Na Facebooku nejsem, protože chci žít ŽIVOT, nechci prožívat představivost plnou bludných ideálů. A hlavně.. Udělejte si průzkum a zjistíte, že lidem na FB vydrží vztahy mnohonásobně méně, než lidem bez sociálních sítí.

2 0
možnosti
DMJ

Constantin

9. 2. 2012 12:48
Re: No..

S poslední větou víceméně souhlasím.

0 0
možnosti
JC

silvah_bullet

9. 2. 2012 9:36
Nikdo nikomu nedrží pistoli u hlavy

a nenutí ho, aby o sobě cokoli vytruboval do světa. Kdekoli, na FB, v blozích, v rozhlase, na náměstí..

Facebook je pro mě jedinečný nástroj k udržení komunikace s přáteli roztroušenými po světě. Nepotřebuji žít paralelní život na webu, ani kanál ventilaci frustrací.

A přátelé se dají i odebrat a zablokovat, takže nevím proč byste měl nechat nějakého chudáka se do Vás navážet. Vy ovládáte facebook, ne on Vás.

2 0
možnosti
DMJ

Constantin

9. 2. 2012 9:42
Re: Nikdo nikomu nedrží pistoli u hlavy

Souhlasím, ale toto je názor nemanipulovatelného a inteligentního člověka.

0 0
možnosti

martin013

9. 2. 2012 9:34
Drama

Nedělejte z toho drama. 1) Skutečnou příčinou rozpadu vztahů mohou být vždy jen lidé. S tím nemá Facebook vůbec nic společného. On sám totiž nikdy nikam žádný blábol nenapíše. 2) Nezlobte se, ale kdo tahá opravdu skutečné vztahy různých forem na Facebook, musí očekávat, že narazí prostřednictvím něj na výše zmíněné lidi. Protože Facebook je jenom o tom, že lidi mezi sebou propojuje a usnadňuje jim komunikaci. Možná máte za sebou sám osobní zklamání. Pak věřte, že je potřeba realitě pohlédnout do tváře. Za vaše zklamání Facebook jako takový, není rozhodně odpovědný.

2 0
možnosti
DMJ

Constantin

9. 2. 2012 9:44
Re: Drama

Děkuji za rozbor, pro mě je facebook také komunikační nástroj,. vyzpovídal sem minimálně stovku lidí a podle toh se inspiroval k napsání této úvahy. Ale jestli v tom chcete hledat, že tady brečím, že mě někdo opustil, nebudu vám to vyvracet.

0 0
možnosti
OU

9. 2. 2012 9:01
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
DMJ

Constantin

9. 2. 2012 9:16
Re: ......

Příjemný názor, souhlasím.

0 0
možnosti
Ž

žížek

9. 2. 2012 8:53
Je to lenost

dřív byla třeba skupina SOKOL - a tam se sešli lidi a naživo spolu cvičili a poklábosili... teď je rok 2012 a na facebooku někdo založí skupinu SOKOL a klábosí o cvičení, ale nemusí kvůli tomu chodit do sokolovny atd. :-) líní lidé vyžadují prolenošské prostředky :-P

0 0
možnosti
MK

Real4m

9. 2. 2012 8:06
Chci ho, mám ho.

Jo, Danieli máš pravdu. Ale není to co píše dáno tím, že ti lidé to tak prostě chtějí? Mimochodem je to jen zlomek (myslím boření vztahů na FB) toho jak lidem FB vstupuje do života.

Nic není jen černé, nebo růžové. Nepodceňuj lidi. Kdyby to tak lidi nechtěli, kdyby to pro ně nebylo zajímavé, zábavné a žádoucí, tak FB nic nerozbíjí.

Chtěj to? Maj to.

Každý si vybere dle svého a na konci rozhodnutí se, je vždy člověk jako jedinec. Né FB, né jakákoliv jiná sociální síť, né okolí, né vztahy, zkrátka nic než ty a tvoje rozhodnutí, tvoje volba. Nepovyšujme moc čehokoliv nad osobnost člověka.

0 0
možnosti
DMJ

Constantin

9. 2. 2012 8:10
Re: Chci ho, mám ho.

Souhlasím, text je krátká úvaha, ne dogma.:-)

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

8. 2. 2012 20:51
facebook vs badoo

pro lidi, kteří řeší facebook, zkuste si přes google zadat své jméno, jestli si náhodou badoo nestáhlo fotky z facebooku a nezřídilo vám profil na badoo. Děje se to a zažil jsem to na vlastní kůži. Taky jsem našel blog, kde o tom někdo psal a přidalo se tamo plno lidí, kteří neměli vůbec zdání o tom, že by se někdy zaregistrovali. Potřebují ovečky kvůli reklamám atd a je velký problém se tam dostat a vůbec to zrušit.  Pak se stane, že hledáte ženu/může je tam ´kolik je vám let a fotky. Zvažte, co dál s facebookem, jestli vám stojí za to vysvětlovat manželovi/manželce, že s tím nemáte nic společnýho. Rozhodně to nemají tak zabezpečené nebo to dělají vědomě.

1 0
možnosti
D

dejwyd

9. 2. 2012 1:33
Re: facebook vs badoo

no, hezky to píšete autore... ale PROČ tam tedy jste registrován ? A když už tam musíte nebo "musíte" být registrován, copak Vám někdo brání si zabezpečit profil ? Je mnoho důvodů, proč NEpoužívat FB.

pro Ferdinanda - ano, s tím badoo to není náhoda, pokud máte nezabezpečené stránky, nemusí to ani být schválnost FB, "jen" prostě vycucáte data tak, jak to dělá badoo ...

0 0
možnosti
SB

Morgiana

8. 2. 2012 20:44
teda

clapče na tom FB Vám někdo hodně ublížil . Tak zustante tady:) Ne že by diskutující nebyly hyeny, ale zas nic Vám tu neumožnuje  psat s kym jste v jakem vztahu.)

1 0
možnosti
DMJ

Constantin

8. 2. 2012 22:37
Re: teda

mě může maximálně ublížit když přijdu o takové komentáře jako máte vy. děkuji

1 0
možnosti
K

Kobercodlak

8. 2. 2012 20:31
...

Facebook neničí lidem vztahy, lidé si je ničí sami ;)

1 0
možnosti
DMJ

Constantin

8. 2. 2012 22:37
Re: ...

Jasný, facebook je jen nástrojem v rukách lidí, souhlasím

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1367x
Je těžké si mě získat, stejně jako si mě oblíbit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky