Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Hendryks

7. 12. 2010 12:25
Profík ???

Milý autore článku,jen zde popisujete, jak  jste predevším neprofesionální ve výkonu funkce vyhazovače ( svačina, Vaše vulgarity, které uvádíte v článku, " sednu si na tvou rakev  " a další ).Také Vám zřejmě uniklo, že zde ten večer kromě Vás byli i jiní lidé.S manželkou jsme seděli nedaleko, takže jsme již předtím, než vy jste přišel na místo, kde byli ti " náctiletí " a naproti nim starší ( dle Vašeho tvrzení policajti ), viděli, že ti mladíci se tam již mezi sebou požduchovali, dokonce také fackovali a bouchali do sebe pěstmi vzájemně. Až poté zde přišla ta skupinka starších, která je vlastně oddělila od sebe. Na to jste na scénu vstoupil Vy. Kdo komu nadával jsme ale nerozuměli, v tom kraválu ( hudba ), to bylo nemožné.

Pokud si chcete zlepšovat své ego podobnými příběhy, tak je vyprávějte svým známým, kteří u toho nebyli a snáze Vám to uvěří, rozhodně pro příště nedoporučuji formu publikace tímto způsobem.

0 0
možnosti
DMJ

Constantin

19. 12. 2010 14:38
Re: Profík ???

ÚHEL POHLEDU JE ÚHEL POHLEDU. Mám z takových příběhů legraci. Alespoň mám námět na příběh. A psát si budu o čemkoliv chci. Noviny samotné jsou plné mystifikací a bludů a lidé to čtou, viz bulváry apod. Já se nebojím pod příběh podepsat. Pro někoho jsem přítel a pro někoho nepřítel. Já už se s tím nějak vyrovnám. Doufám že jsem vám se svým rohlíkem nenadrobil na stůl, za což se vám dodatatečně omlouvám. Přijďte si klidně za mnou pokecat a postát tak ze dvě hodinky u vchodu, možná pochopíte moje pojetí článku Hendryksi.

0 0
možnosti
EK

Deleter

28. 11. 2010 13:56
Zajímavé,

ale vzhledem k tomu, že majitel baru nemusel ráno tahat kulky ze stěn, to zase asi až tak dramatický nebylo. Taky znám jednoho, co v putyce placku ztratil a pak to vyšetřoval, a zase jinýho, kterej svůj průkaz nikoliv policejní ukazuje při silničních kontrolách, aby je náhodou nenapadla dechová zk. To je holt život.

0 0
možnosti
1

1777

28. 11. 2010 11:02
pro autora článku

Danieli, pokud se příběh odehrával jak píšete, (moc se mi nezdá vaše tvrzení, že na jedné straně podniku bylo 7 výtržníků z řad policistů) tak se policista k Vám choval jako dobytek,  na druhou stranu pokud jste k němu přišel s rohlíkem v puse a ještě si připadáte jako profik, tak nevím...že práce vyhazovačů není jednoduchá, to máte pravdu a nemyslím si, že by jí dělali jen kluci ducha mdlého, ale to už se pozná právě i podle toho vystupování. přeji hodně klidných večerů a více slušných policistů z řad hostů, vm

0 0
možnosti
DMJ

Constantin

28. 11. 2010 13:25
Re: pro autora článku

nikde není napsáno sedm výtržníků z řad policistů, ale že stáli proti šesti mladíkům. a s rohlíkem jsem k tomu člověku šel, protože už nějakou chvíli jsem sledoval jeho hádku s číšníkem a nestál mi za to abych kvůli němu odložil svou svačinu ;-D a jako profík si nepřipadám, jenom se kdysi načili chodit do toho podniku lidé, kteří nědělali nic víc než vyhledávali konflikty a tak na ně agentura nasadila mě. Oheň vyženeš ohněm;-D, mé vystupování vypadá Jinak,kde jsem např. v obleku. tzv. vyčistit ten podnik od rváčů a jím podobných výtržníků trvalo dva roky. tak dlouhý boj to s nimi byl. a mě už zůstala pověst nekompromisního vyhazovače. v článku jsem samozřejmě trochu nadsadil, mělo to spíše být pro zamyšlení než k moralizování, ale co už, každý si to musí přebraat sám.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

27. 11. 2010 23:16
;)

byl by problém místo policistů...na ta samá místa třeba dosadit...hasiče...doktory...prodavače...vyhazovače ? ;-) A pak by to bylo v názvu...Prodavač - loser ? ;-)

0 0
možnosti
DMJ

Constantin

28. 11. 2010 6:23
Re: ;)

byl by to problém, protože jsem měl kolizi s policistou, s nikým jiným.

0 0
možnosti
F

ftdolton

27. 11. 2010 19:04
Njn

Milý mladý vyhazovači!

Je nutno Vám přiznat určitý stupeň inteligence, neboť hrubek v textu není až tak mnoho. Na druhou stranu z toho textu je zřejmé: 1. prošel jste nějakým školením v oblasti bojových sportů (asi karate?), viz "pevně podíval do očí ,,,"; 2. to školení nebylo až tak úspěšné, viz Vaše vulgární výrazivo, o které tvrdíte, že jste toho či onoho oslovil slušně. Nemám rád policajty a nemám rád vypatlané vyhazovače.

Posloužím příkladem: Jeden známý, divizní fotbalista slavil po sezóně se spoluhráči její průběh v restauraci. V přilehlém sále probíhala zábava. U nás je zvykem, že po zavírací hodině restaurace se mohou její hosté (pokud jsou v odpovídajícím stavu) přemístit na zábavu. Tak se i stalo. Jenže mladí, rozjaření fotbalisté (jeden z nich) troubili na jakousi platovou trubku, což se nemuselo líbit postarším návštěvníkům, ale především se to nelíbilo jednomu z ochranky, který na schodech mezi patry dal tomu klukovi "čelíčko". Nezdá se Vám, že se dopustil tr. činu?

0 0
možnosti
DMJ

Constantin

27. 11. 2010 20:01
Re: Njn

jj, kdybych měl hlásit každé napadení mezi hosty, nedělal bych v  týdnu nic jiného než seděl na policii a podával vysvětlení. a děkuji že jste mi zkontroloval pravopis.

0 0
možnosti
OU

27. 11. 2010 18:14
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
DMJ

Constantin

27. 11. 2010 18:43
Re: taky sním o hrdinství...

to nechápu

0 0
možnosti
JK

X.X.X.X

27. 11. 2010 17:18
otázka č.2

To že někteří lidi jsou takový a jiní makový to je běžná věc policajt je taky jenom člověk i když se chová jako vůl. Spíš by mě zajímala zmínka o druhém vyhazovači jestli bude nějak potrestán nebo dokonce vyhozen za neplnění svých pracovních povinností. protože si myslím že když je v práci tak se jí má věnovat a ne oblizovat holky co patří někomu jinému.

0 0
možnosti
DMJ

Constantin

27. 11. 2010 17:35
Re: otázka č.2

nevím, jestli ty hoky patřili někomu jinému, ale trestat jej nebudu, je mladý a časem snad získá jistou zodpovědnost.

0 0
možnosti
JDJOT

Judge Dredd je o5 tady

27. 11. 2010 16:35
OTÁZKA Č. 1

pane, když si hrajete na ochranku, tak otázka č. 1: Kde máte u vás napsáno, že se nesmí popíjet alkohol v podniku, byť soukromém...

Mohl byste zde prosím odpovědět?

Pokud to nikde není uvedeno, což předpokládám, tak v souladu s Čl. 2 odst. 4 Ústavy ČR (pokud jste jí vůbec viděl) - Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být

nucen činit, co zákon neukládá.

Navíc, jak to tak čtu, tak je na první pohled vidět, že z hlediska security je to totálně nezvládnutý zákrok a na tu práci asi nemáte; neřku-li tu skutečnost, že jste tuto situaci svým chováním zcela vyprovokoval vy sám... opilců s policejní plackou jsou denně stovky (možná i tisíce) a pokud byste nebyl "masér", tak se okolí ani nedozví, že byl problém... a ty silácké řeči... okolo. Škoda mluvit.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1367x
Je těžké si mě získat, stejně jako si mě oblíbit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky