Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Kruton

19. 1. 2012 20:03
Rasismus

C.G.Jung řekl: "Pokud mezi lidmi nejsou rozdíly, tak jak je rozeznáme?". Tak jako jsou rozdíly ve fyziologii lidí, tak jsou rozdíly v psychice. Pokud rasismem rozumíme víru v to, že jsou lidé odjinud odlišní (jakkoli), tak jsou rasisté i vědci. Pokud apriorně prohlásíme, že některý člověk je horší jen proto, že je odjinud, pak je rasismus skutečné zlo.

0 0
možnosti
L

lynda

19. 1. 2012 19:46
proc rasismus

nerada nekoho urazim,ale lidi rozdelovat do bylich a tmavych skupin je uplna pitomost.sice jsem se v cechach narodila a mnoho let zila,ale nekdy se stydim,ze ceska jsem.byla jsem v mnoha statech na dovolene,nebo pracovne,mam nemalo pratel,kteri jsou cizinci a vsichni nejsou byli a nemam s tim zadny problem.dokonce ten problem neni tema ani tady v nemecku.ale to co se deje v cechach to je vec ktera ukazuje jen ceskou mentalitu a bohuzel hloupost.

0 0
možnosti
MR

iluminat

19. 1. 2012 19:45
zvraceny rasismus neexistuje, je to jen obycejny rasismus

jako spinavy svetr naruby je stale jen spinavy svetr.  Cikani existuji v Evrope uz stovky let, nepanovala sice mezi nima a evropany zadna laska, ale nenavist taky  ne. Kazdy na svem pisecku, obcasne problemy a nic. Ale kdyz nekolik lidi napadlo si delat z multikulti koryto, a aby se nereklo ze si hrabou a nic nedelaji, zacali nutit ty ostatni, tzv. puvodni obyvaatelstvo k nucene lasce, k jasani nad kulturnim obohacovanim, a nic takoveho nelze vynutit. Taky se jim zacali cpat prachy (pravda, korytari si na tom namasti kapsu) a resi se problemy ktere penezi nejdou vyresit. To se pak nedivte ze v Evrope to bude stale napjatejsi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1367x
Je těžké si mě získat, stejně jako si mě oblíbit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky