Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Jak jsem již napsal, single období mám už dávno za sebou, ale stále si pamatuji několik prvků v přístupu lidí v okolí. Kromě "ušlechtilé snahy" pomoci mi se seznámením s nějakou rovněž single, která o to vůbec nestála a byla tím otrávena stejně jako já,  jsem narážel i na úplně opačný náhled typu "ty nikoho neživíš, tak nepotřebuješ...."  Párkrát mi takto nadřízený zdůvodnil, proč mi nehodlá zvýšit plat, později, když jsem dělal jako OSVČ, mi zákazník takto blbě zdůvodňoval, proč je v prodlení s platbou faktury.  A zároveň takto argumentoval soused, když mě žádal, abych mu půjčil.

0 0
možnosti
Foto

Dříve se muži ženili do 25 a dívky vdávaly do 21. Ve věku, kdy lidi ovládají hormony. Posunutím sňatků za třicítku má na svědomí, že o sňatku už nerozhodují tolik chemie, ale rozum.

4 0
možnosti
AK

Nevidím důvod, proč by někdo nemohl žít jako "starý mládenec", jak se tomu dříve říkalo. Vždyť přeci né každý člověk má schopnost žít s někým v páru a mít  děti. Ale dneska je to moderní téma a je  hrozně IN v tom šťourat a psát články do trendy časopisů.

0 0
možnosti
Foto

Psát in je o čemkoliv, moje články píši spontánně, na základě impulsů, ne kvůli čtenosti, nýbrž pro radost. I tak děkuji za koment :)

0 0
možnosti
PS

P47e98t88r 65S86k95á94c25e34l

30. 9. 2014 22:57

Nejde o žádný trend, ale o tradiční evropské hodnoty. Rodina byla, je a bude základem státu. Podle toho to u nás tak vypadá, ale s přílivem zdravého rozumu nastane náprava věcí lidských...

2 0
možnosti

To souhlasím. Rodina je základ státu. Nicméně, určitá část lidí si bude žít svým životem a třeba i vystoupí z kolečka evoluce. Dobrovolně.

1 0
možnosti
VS

Nejsem single a přesto se cítím báječně, i když slavíme 30 výročí :-)

3 0
možnosti
MH

M18a64r10e29k 49H64r77u91b80y

30. 9. 2014 21:53

a idealni je spojit vyhody obojiho ;-)

0 0
možnosti
Foto

mám 39 let, moje první a poslední přítelkyně mě opustila před 11ti lety po tříletém vztahu, nějak už je mi to jedno, přítelkyně by si mi asi líbila ale s mým přístupem si nejspíš žádnou nenajdu, to je tak báječné ;-D8-o

0 0
možnosti

být single programově znamená, že se jedná většinou o sobeckého jedince, který se nedokáže přizpůsobit, něco obětovat, být empatický a především přijmout odpovědnost. Protože žijeme ve svobodné spolenčosti, má na takový život rozhodně právo - ovšem takovým lidem by pak stát neměl přiznávat důchod (máme průběžný systém, takže to, co odevzdává z platu, jde na důchody současných seniorů). Protože výchova 1 dítěte, z jehož platu za čas půjde důchod onoho "single",  stojí podle různých odhadů od 1 do 2 milionů korun - takže ať si je místo výchovy dětí šetří (a neprochlastá či jinak neutrácí) a ve stáří z toho žije.

A nakonec - naštěstí tyhle hloupé myšlenky o konci rodiny jako instituce zastává jen malá část mladé populace

4 0
možnosti
VS

Stačil a by přirážka na pojištění péče ve stáří ..

0 0
možnosti
JN

Taky jsem kdysi byl single a bylo to fajn, ale postupně nat pocitem svobody začal převládat pocit samoty. Tak jsem provedl zásadní změnu a už skoro dvacet let mám doma pořád stejnou babu, máme dva dospívající syny a po single životu se mi vůbec nestýská.

8 0
možnosti
JC

Před více než 2,5 tisíci lety napsal jakýsi Aisopos bajku o lišákovi a kyselých hroznech...

3 0
možnosti

"Jsem single a cítím se báječně" to jsem teda ještě nikde nezaslechl, s výjimkou toho co se octl na prvním místě v Top Twenty:-(

0 0
možnosti
Foto

Já to slýchávám zase dost často, asi si nikdo nechce přiznat, že to tak není :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1367x
Je těžké si mě získat, stejně jako si mě oblíbit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky