Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CHYREN

22. 1. 2009 1:23
Takového senátora mám v kalhotách, ale

u práce lepší stojí.;-D Především prezident Václav Klaus nepotřebuje nikoho, aby ho obtěžoval análním alpinismem. A když už si takové budižkničemu myslí, že nadsázka a humor je na omluvu, něco je špatně..zejména s daněmi, které tě živí mentolko.;-DRv[>-]

0 0
možnosti

Bývalý volič ČSSD

21. 1. 2009 23:33
Jen závist - deset mega Černému a tobě nic.

(Y)

0 0
možnosti

sibidlo

21. 1. 2009 23:17
Klaus

vás má v mobilu a proto se mu chcete nějak zavděčit?

Cattni to napsal přesně!

0 0
možnosti

25474x

21. 1. 2009 23:06
Same Shit Different Day...

Omluvit by jste se mel Vy Davidu Cernemu,a V.Klaus minimalne cele Ceske Republice!

0 0
možnosti

Corrado Cattani

21. 1. 2009 22:45
Černého provokace

Nevím, jestli jsou Černého provokace opravdu to nejvyšší umění, co u nás máme, ale líbí se mi na nich jedna věc. Spolehlivě odhalí blbce.

0 0
možnosti

Mattess

21. 1. 2009 22:44
nepochopeno

Je zřejmé, že jste jeden z mnoha, co dílo nepochopili. Entropa je dokonalou karikaturou předsudků, kterou se teď mnozí snaží cenzurovat a dávat od ní ruce pryč. Podívejme se na takové Bulharsko - jeho vláda se tímto dílem cítí dotčena, ale co obyvatelé Bulharska? O petici na podporu Davida Černého jste snad už slyšel.

A co se týče nějakého zesměšňování - Klause především zesměšňuje sám Václav Klaus, a sice svými vlastními výroky. Nikoli umělec David Černý, nikoli vláda, nikoli občané této země. Ale on sám prostřednictvím sebe samého.

0 0
možnosti

sarumánek

21. 1. 2009 22:37
upřesnění

Myslím, že jinak kvalitně podaný názor má jeden zásadní nedostatek - chybná základní fakta. Nejednalo se o státní zakázku, tedy ani o peníze daňových poplatníků. Pokud jde o Václava Klause - jelikož se jedná o jeho autentické výroky, tak pokud jsou směšné, nemůže za to Černý, ale autor výroků. A pokud je Česko reprezentováno na plastice jeho výroky - ano, Evropa nás opravdu vnímá trochu jednostranně právě přes jeho osobnost, takže to zapadlo do mozaiky zesměšnění "stereotypů" vnímání jednotlivých zemí. Umělecky to určitě není nijak silné dílo a Černý to využil víceméně k vlastní sebepropagaci, neboť má ego stejně zbytnělé jako Klaus nebo možná ještě více. Bohužel v současné době nemáme žádného velkého umělce, který by podobný projekt dokázal udělat výrazný, umělecky silný, s nosnou myšlenkou, moderní. 

0 0
možnosti

wincmen

21. 1. 2009 22:15
zesměšnuje

nás jen vašík klauzů svýma přiblblýma kecama.taky to že když někdo vyhraje soutěž tak se to neuskuteční a ještě s tím má popotahovačky.Jak víte čený mary vráti, takže klideček tabáček čéče.

0 0
možnosti

Luzr z Belgie

21. 1. 2009 22:03
zesmesnovani prezidenta??Smesne...

Pane poslance, vazne si myslite, ze uvedenim vyroku, ktere pan prezident Klaus skutecne pronesl, dochazi k jeho zesmesnovani na pude EU, kde jeho nazory zna temer kazdy?? Rozhodne se nechci zastavat pana Cerneho, lec v soucasnem svete je Ceska republika znama predevsim temito vyroky, takze je vlastne ona cast plastiky pomerne vystihujici...

Prestante uz konecne ohybat hrbet pred zapadnimi staty...nikdo na to neni zvedavy a vypada to smesne...

A pokud jde o zesmesnovani, myslite si tedy, ze verejne prezentovane nazory pana Klause na svetovych konferencich a sympoziich, kdy tyto nazory jsou mnohdy odlisne od nazoru vlady, nejsou zesmesnovanim vlady CR, pokud ma postoje zcela opacne?? Vetsina lidi si nejdrive spoji prezidenta s danou zemi a az pote s jeho osobou (a tim i jeho osobimi nazory)...

0 0
možnosti

Luzr z Belgie

21. 1. 2009 22:08
Re: zesmesnovani prezidenta??Smesne...

Omlouvam se, samozrejme pane senatore.

0 0
možnosti

Alka.24

21. 1. 2009 22:01
Opravdu?

a slogan "Evropě to osladíme" Vám nevadí a nepřipadá Vám podobný? Podívejte se na Rakousko, Itálii apod. a o Německu raději  nemluvím. Ani nemusí být napsána zem a člověk ví, okom je řeč. Nic tak pěkného a povedeného jsem už dlouho neviděla, a hlavně se zasmála.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
senátor PČR a starosta Hluboké nad Vltavou

Seznam rubrik