Vzkaz našim zákonodárcům: Vy už to víno nepijte ani ředěné!!!

Opravdu udělat takovou chybu v zákoně, to se jinde ve světě nevidí. V červnu dostanou „vyšší“ mateřskou kvůli vaší chybě v zákoně jen někteří vyvolení. Pravý kocourkov.

Kdyby se taková chyba v zákoně stala poprvé, ale vy ty chyby děláte pravidelně! Kolik těch asistentů placených nemáte. Právníků a poradců. Co nás to všechny stojí peněz.

Proč lidem neřeknete na rovinu: Jsme líní jako prasata a bylo by to strašně moc legislativní práce to napravit. Navíc mi to nezavinili, tak o co jde…

Vy chudáčkové jste jenom údajně nečinně přihlíželi a nebyl to váš návrh. Sice jste ho mohli detailně prostudovat, chybu odhalit a napravit. Ale to byste nesměli tak moc pít dotovaný alkohol a spát v lavicích. Popřípadě se schůzí vůbec neúčastnit.

Zkrátka víc makat a méně chlastat. Proč tu práci děláte, když na to evidentně nemáte?

Dám vám jednu radu: Dříve jsem pracoval na stavbě jako lešenář. Domnívám se, že pro vás by tato práce byla nesmírným přínosem.

A to z jednoduchého důvodu: Tam totiž nemáte žádnou imunitu. Když uděláte chybu a někoho tím poškodíte. Tak vám hrozí finanční postih a basa. Zodpovídáte za škodu na majetku a za lidské životy.

Vám však nehrozí vůbec nic. Nemáte žádnou odpovědnost.

Ono kdybyste měli za takovouhle "parádu" zaplatit všem poškozeným ze své vlastní kapsy…To by bylo o něčem jiném.

Navrhuji před každou schůzí, aby si poslanec dýchnul do balónku, zda nemá v sobě alkohol. A ten kdo ho bude mít, nedostane za inkriminovaný měsíc celou výplatu.

Přísnost, kázeň a pokora musí být. Jinak by to v našem státě dále nešlo!

Myslíte si, že bych jako lešenář uspěl u soudu s tím, když bych se vymlouval, že onu část lešení jsem nestavěl já, která se pak následně zřítila, ale můj kolega, a že jsem „jenom“ k tomu nečinně přihlížel?

Chováte se jako malé děti, které se jenom hádají a házejí vinu na toho druhého. Neříká vám nic týmová práce ani vlastenectví. Bohužel.

Na vašem místě bych po takovém incidentu a chování lezl kanálem.

Autor: Pavel Jirouš | pondělí 5.7.2010 8:03 | karma článku: 25,09 | přečteno: 1452x