Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

10. 11. 2009 16:14
Nevím, zda zrovna s Vámi, ale........

....něco je potřeba změnit. A to pokud možno zavčas.

Snahu Vám nikdo nebere. Zatím.:-)

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

9. 11. 2009 21:58
Hledám stranu která:

1. Sníží počet ministerstev o 5.

2. Sníží počet úřadů o 25

3. Sniží dotace o 80 % (hlavně ty tzv. ekologické)

4. Nebude blábolit o změnách klimatu, Odvolá LS,

5. Sníží sociální dávky o 30%, nebude blábolit o diskriminaci, nebude podoporovat multikulti, sníží počty zákonů a ty existující zjednoduší, zavede měření výkonnosti soudců a policistů, pokud bude chtít bojovat proti extremizmu začne u komunistů...

0 0
možnosti
PJ

Pavel Jirouš

10. 11. 2009 15:57
Re: Hledám stranu která:

Tak tohle také se obávám ještě pár let potrvá, než se tím někdo "patřičný" začne vůbec zabývat a přemýšlet nad tím.

0 0
možnosti
MT

mirek777

9. 11. 2009 18:37
Do voleb v roce 2010 se to nedá stihnout

 Milý Pavle. Sdílím vaše znepokojení nad současnou politickou situací, ale dovolím si zároveň říci, že vámi navržené řešení není praticky možné do jarních voleb stihnout. Nástin: Než se seženou podpisy, než Ministrestvo vnitra stranu zaregistruje, než seženete první sponzory, kteří budou ochotní vložit do nového projektu své finance, než se sejde první  sněm, který zvolí první vedení, než se rozběhne kampaň, než vás zaregistrují voliči a bude jich dost, aby to alespoň trochu hnulo preferencemi na celostátní úrovni (aby se o vás hodně mluvilo), než vás pustí do vysílání veřejnoprávního rozhnlasu a televize, atd. To se do května 2010 nedá stihnout! Navíc, kde seženete tak narychlo nové neokoukané a zároveň charismatické osobnosti? Většina z těch, kteří by mohli být současné zahnojené politice alternativou alespoň ve slušnosti, nechtějí mít z pochopitelných důvodů s politikou nic společného. A já se jim nedivím. Kdo by chtěl jít dobrovolně mezi ty zdejší šelmy?  

0 0
možnosti
PJ

Pavel Jirouš

10. 11. 2009 15:55
Re: Do voleb v roce 2010 se to nedá stihnout

Je to tak. Do roku 2010 se to určitě nestihne. Ten tvůj výše uvedený nástin zkrátka potrvá. A obávám se, že docela dlouho. Protože jak už byla řeč: Projektu by se muselo zúčastnit hodně lidí. Problém č. 1: Kde sehnat "charismatické" osobnosti, znechucené současnou politikou, kteří by s tím chtěli něco dobrovolně dělat a zároveň tomu věřili, že to není jenom UTOPIE...

Takových tady vidím vážně málo. Avšak obávám se, že pro naši zemi je to naše jediná naděje.

Oni tady vznikají strany, ale kdo nám zaručí, že to bude tentokrát jiné, že se do strany nenahrnuli lidé, kteří se "zašťitují" osvíceneckou myšlenkou, že krást se nemá, ale přitom to je hlavní důvod proč šli do strany.

Vidíte tady takového charismatického člověka, který by to mohl zaručit?

Aby ho sledovala média, noviny. Dostal se do průzkumů, měl za sebou hodně lidí. Tohle potrvá a mezitím naši politici se budou čím dál tím víc znemožňovat.

0 0
možnosti
S

Semper2

9. 11. 2009 14:02
Další partaj, další krysař

a ještě větší bordel!

0 0
možnosti
J

jenomselskyrozum

9. 11. 2009 13:53
Pane Jirous

mohl byste mi prosim pravdive odpovedet na jednu otazku? Pisete, ze pracujete jako postovni dorucovatel. Vzhledem k tomu, v jakou hodinu na internet davate sve blogy, vychazi mi z toho, ze to delate v pracovni dobe na firemnim pocitaci. Nebo se snad pletu? Dekuji za pravdivou odpoved.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 11. 2009 14:01
Re: Pane Jirous

Dovolím si Vám vysvětlit taje blogování. V administraci si můžete uložit článek a nastavit jeho aktivaci na kterýkoliv čas, jaký vám vyhovuje. Já například své články většinou zveřejňuji v 8 hod 15 min a to je přesně doba, kdy se k počítači nedostanu. A přesto se mi aktivují. Tak si myslím, že Vaše otázka je mimo mísu... V.Kroupa

0 0
možnosti
VN

VasekN

9. 11. 2009 10:23
:-/

Vidíte to příliš jednoduše. Na to aby nová strana výtáhla lidi ze stereotypu je potřeba silná vůdčí osobnost a spousty peněz. Budete potřebovat cestovat po ČR a mluvit s lidma, budete potřebovat bilboardy a budete potřebovat prostor v médiích. Kromě toho všeho samorřejmě budete muset lidem nabídnout smysluplnou cestu. Tzn. měl by ste mít tým zběhlý v ekonomice a sociální politice. Lidé na jednu stranu nadávají zkorumpovaným politikům, ale na druhou stranu bude velice těžké je přemluvit aby je nevolili.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

9. 11. 2009 10:21
Utopisto!

Já vkládám naději do nové strany Věci veřejné, protože ta se starými politiky, ani komunisty nechce nic mít. Velmi dobře pamatuji totalitní režim.

0 0
možnosti
S

Semper2

9. 11. 2009 14:54
S agetem STB Johnem za lepší příští ?

Kam jste dala rozum, volit takové lumpy. Vždyt John je a vždy byl součástí sametové a před tím komunistické mafie.8-o

0 0
možnosti
EB

ebamb

9. 11. 2009 8:13
Je vidět, že jste mladej

Oni komouši byli taky pěkný zlosyni, tak nevím, proč by se měli vracet. Vaše články tak nějak nechápu, ale je to asi tím, že jste v totalitním režimu nevyrůstal a že Vám fronty, bony, výjezdní doložky či celní prohlášení na hranicích nic neříká Rv

0 0
možnosti
H

Hohewarte

9. 11. 2009 8:09
Jirouš na Hrad !!!!!

Nejlepší jsou tesaři a truhláři.

Truhláře Gottwalda už jsme měli, tak ať  to teď tady vede Jirouš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Jsem člověk, který rád diskutuje o tom, jak to tady funguje, co lidi trápí a zajímá

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky