Velký mýtus o dobývání žen

Muži to mají v krvi! Dobývat „divokou“ zvěř. Dostanou ženu tam, kam se jim zamane.

I vy jedni divočáci! Já se tomu směji. Tohle, že dělají lidé v 21.století? Uhánět ženu a dostat jí do postele?

Pak si říct: Já jsem někdo. Povedlo se mi vyspat s Paris Hilton. To nic není, já to zvládl s Lucií Bílou. To už něco znamená…

Čím větší „trofej“ tím větší borec!

To ze mě jsou všechny ženy „hotové“! Rozklepou se jim kolena a touží po mě. To já jich můžu mít na každém prstu 5. To já jsem někdo! Takhle se chová správný osvícený chlap!

Nic jiného neexistuje. Jsme zvířata. Lovíme a toužíme. Příležitost dělá zloděje. Všichni takový jsou. Neexistuje nikdo, kdo byl čestný.

Věrný je jenom ten, kdo nemá příležitost podvádět.

Tomu se říká „omezené“ myšlení. Pojďme se společně podívat na „správného“ chlapa, který neklátí jednu ženu za druhou, ani nekrade.

Já jsem například svou ženu „neuhnal“, nepodbízel jsem se jí. Nedělal jsem z ní „hnanou“ zvěř. A má žena nedělala nedobytnou. Prostě takové ty obvyklé a zcela nesmyslné „hrátky“, na které jsou lidé zvyklí.

Někteří lidé nechtějí hodné partnery. Chtějí pořádné „vzrůšo“. Tedy sado-maso. Pořádnou „řežbu“ a hádky. Pro takové lidi jsem moc „nudný“. Neopíjím se, ani nekradu. Nic co by „lidi“ vzrušovalo a dostávalo do kolen.

Spousta lidí si myslí, že když „uženou“ dobrou partii, pak se jim změní život, aniž by cokoliv museli proto udělat.

Je to nesmysl. Každá změna musí vycházet z člověka. V opačném případě ani „výhra“ ve sportce člověka nezmění tak, jak by čekal. Jenom k horšímu, protože když je něco „zdarma“, pak si toho člověk neváží…

Máme se v obrovské úctě. To je ta láska! Nekřičíme na sebe vulgarismy. To nedělají partneři, ale sado-masochisté. Popřípadě lidé, kterým to zkrátka neklape, ale zároveň chtějí v takovém vztahu být za každou cenu, protože jim to něco „dává“. Takže to přetrpí a nemusí ve svém životě měnit vůbec nic.

Chápu, že spousta lidí se nudí. Neví, co se životem. A tak chtějí zaplnit tu „prázdnotu“, která tam je. A tak kalí, opíjí se a spí kde s kým. Prostě z nudy. Neví co by…

Věřím tomu, že krátkodobé dobytí „kořisti“ jim přinese „požitek“. „Vzrušení“, že něco získali a na krátkou dobu se nuda změnila ve WAU pocit!

K vytrvalému štěstí však mají daleko! Protože když uloví kořist a vystřízliví, pak musí lovit dál…

Proč se tito lidé bojí rodiny?

-Méně času na sebe a svoje zájmy.

-Hovory téměř výhradě jen o dítěti.

-Značné omezení společného sexu.

A proto si říkají: Sexovat dokud to ještě jde! Nemít žádnou zodpovědnost. Chlastat a bavit se o úplně jiných tématech. Honit kariéru, co to jde. Dělat všechny činnosti, jak se „vyhnout“ životu a osobní zodpovědnosti.

Cítím lítost, že tito lidé si neumí užívat život plnými doušky. Je to obrovská škoda pro tento národ i celý svět. Nehledě na to, že jací jsou lidé, pak takoví jsou vládci. Bez osobní zodpovědnosti.

Já ji přijal. Umím si užívat život plnými doušky. Nechci se vyhýbat životu, protože k němu mám úctu. Protože chci prožít každou šťastnou chvíli, dokud to ještě jde…

Autor: Pavel Jirouš | pondělí 7.12.2009 8:03 | karma článku: 11,52 | přečteno: 1803x