Posilovat perspektivitu a autoritu KSČM u společnosti

To má za cíl předseda KSČM Vojtěch Filip osobně. Je financován z našich peněz. Média tento náš velmi štědrý příděl k Vojtovi do kapsy odhadují na 152 000 Kč měsíčně. Což je 1 824 000 Kč za 1 rok.

Raději bych dával tyto peníze člověku, který by měl za cíl: Shodit perspektivitu a autoritu KSČM u společnosti. Věřím tomu, že by to byly mnohem lépe investované peníze.

Komunisté a nacisté jsou pro mě v základu úplně stejní lidé. Žene je nenávist k určitým skupinám obyvatel. V obou případech se jedná o totalitní režimy.

Nacisté nenávidí Romy, Židy, cizince...Prostě etnické menšiny, které jim připadají méněcenné. Komunisté zas nenávidí bohaté lidi. Rádi by jim zabavovali jejich majetky a přerozdělovali ve prospěch státu. Tedy všem, aby všichni měli stejně.

A tak chápu, že zatímco šíření nacismu je v České republice trestné. Šířit komunismus nikoliv, protože to je údajně základem "zdravé" demokracie. Právo na svobodné vyjadřování a projevu...Proč není možné vyznávat slávu vůdci Adolfovi Hitlerovi, tak zůstává nadále otázkou.

A tady máme odpověď: Protože komunismus narozdíl od nacismu je stále ještě populární. Stále se v našem státě najde řada lidí, kteří nenávidí boháče....

Právě pro tyto lidi se jeví Vojtěch Filip jako spasitel, který by jim mohl splnit jejich velké přání.

A pak tu máme ještě Jirku (předsedu za ČSSD), který neváhá pro svou politickou kariéru udělat cokoliv. Což je v naší zemi velmi nebezpečné slovo. I s Marťany se spojí, aby toho docílil.

Chce zkrátka vládnout. Je to "silná" osobnost, která chce jen mohutně demonstrovat svou sílu. Mnoho lidí k němu vzhlíží jako ke svému vzoru. A pak se máme divit, proč tu máme extremismus, nenávist, zlo a mnoho dalšího. Chápu, že tito lidé si "vybrali" právě Jirku, který může zastupovat a hájit jejich zájmy.

KSČM je také levice. Proč to nedát dohromady? Protože se jedná o totalitní stranu, která potlačuje demokracii. Je možné na Kubě, v Číně, S.Korei otevřeně kritizovat tamní režim? Pokud chce někdo přijít o život...

Je tudíž jasné, že jako bloger tak nemůžu podporovat komunistickou stranu, protože by to znamenalo zánik svobody slova v pravém slova smyslu. Vládla by "tvrdá" cenzura. Mluvil jsem s panem Filipem a ten mě ovšem uklidňoval, že tak tvrdé by to zas nebylo, že je 21.století...Chápu, ale nacistická strana nás též uklidňuje, že tak drsné jako za Hitlera by to též nebylo.

A tak půjdu ještě dál: Nemůžu podporovat stranu, která uvažuje o KSČM jako o potencionálním partnerovi. Je mi líto Jirko Paroubků. Je mi líto ČSSD.

Váš bývalý volič

 

Pavel Jirouš

Zdroj fota: Wikipedia 

Autor: Pavel Jirouš | úterý 18.8.2009 8:04 | karma článku: 20,35 | přečteno: 1063x